can_ercan
Zeptopat
Daha fazla
Deneyimlerinizi aktardığınız için teşekkür ederim hocam, teknoloji şans işi biraz kötü olmuş yaşadığınız olay. Aldıktan sonra tüm testleri yapar memnun kalmazsam iade ederim diye düşünüyorum. 2k ekran için yorumum oyun oynarken 1080'e düşürür, photoshop & render gibi işler için geri yükseltirim diye düşündüm@can_ercan Hocam ben attığınız cihazın ryzen 7 5800h modelini satın alıp iade ettim. iade sebebim ölü piksel çıkmasıydı fakat 1 gün deneyimledim pekte içime sinmedi. sizede almadan önce aktarayım dedim. Öncelikle laptop'un kendisi zaten ağır ve büyük birde adaptörüyle birlikte taşınabilirliği zor kılıyor.
Oyun pek önemli değil demişsiniz yine not geçeyim, 2k için 3060 oyunlarda pek yeterli değil fakat 1080p monitör bağlarım vs derseniz pek sıkıntı olmaz.
Ekran gerçekten güzel fakat ışık sızmalarıda mevcuttu sonuçta ips. Fakat abartıldığı kadarda iyi değil, macbook düzeyi beklememek lazım.
Fanlar bazen boştayken bile çalışabiliyor, youtube da aratırsanız görebilirsiniz.
En önemlisi işlemcisi biraz eski kalıyor, i7 deyip geçmemek lazım.
Bu bütçe için bence alınabilir, çünkü her laptopun sıkıntıları var. Ben iade ettiğimden beridir laptop bakıyorum daha içime sineni bulamadım. Ekrandan feragat edip donanım olarak daha güçlü cihaz isterseniz tuf gaming a15 rtx 4060 modeline de yönelebilirsiniz.
Keşke şu yeni Legion serileri ülkemize uygun bir fiyatla gelseydi de bir pc alırken bu kadar düşünmeseydim, şuanda aklıma başka yatan bir model yok maalesef. Dediğiniz gibi ekrandan feragat etmeyi düşünürsem bu bütçeye 2. seçeneğim kesinlikle Asus Tuf A15.
@acılıgong @Düşün ve Bul hocam sizleri bilgili buldum, etiketleyerek rahatsız ediyorsam kusura bakmayın öncelikle
Aklımda konuya eklediğim Trendyol'da satılan ilk Legion var. Belirttiğim ihtiyaçlara ve bütçeme göre alabileceğim en iyisi bu mudur sizce, yardımcı olabilir misiniz
Son düzenleme: