30.000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
30k
Ne tavsiye edersiniz Max 55.000) bütçeye, Victus'ları düşünüyorumda panelden ışık sızması ve ölü pixel şikayetleri beni tedirgin ediyor tıkandım bu konuda (Hepsiburada 12 ay taksit kampanyasından alacağım)
Şu cihazları listenize alabilirsiniz hocam.

Şu cihazları listenize alabilirsiniz hocam.

Benim de sepetimde bu cihazlar var :) Omen ile alakalı bir herhangi kronik bir sorun duydun mu, ayrıca bazı cihazlarda çok büyük bir şarj adaptörü geliyormuş o konu biraz kafama takıldı, ayrıca ho servisi ile ilgili sorun yaşar mıyım?

Benim de sepetimde bu cihazlar var :) Omen ile alakalı bir herhangi kronik bir sorun duydun mu, ayrıca bazı cihazlarda çok büyük bir şarj adaptörü geliyormuş o konu biraz kafama takıldı, ayrıca ho servisi ile ilgili sorun yaşar mıyım?
Hocam omen eski kasalarında sensor kronik problemi vardı yeni kasalarında hataları düzelttiler sıkıntısı yok cihazın. Soğutma vs. başarılı cihazlar. Hocam gaming laptopların hepsinde maalesef bu problem var. Cihazlar yüksek güçlere ihtiyaç duyduğu için yüksek watt çeken tuğladan hallice adaptörlerle geliyor sadece bu cihazlara özgü bir şey değil.Büyük adaptörle gelmesi bir yandan iyi oluyor cihaz yüksek wattları rahatlıkla çekebiliyor battery drain problemi olmuyor tek eski yanı taşınabilirlik oluyor. Omen ve hpler yanlış bilmiyorsam 230w veya 270w adaptörle geliyor cihazı çok rahat beslerler. Benim nitro 5 im 330w adaptörler geldi eski kasa xbox one adaptörü gibi taşıması çok sıkıntıydı. Bende yüksek watt telefon adaptörü aldım. Dışarı çıktığımda yanımda onu götürüyorum oyun oynamadığım sürece cihazı çok rahat besliyor sizde öyle yapabilirsiniz zaten yeni cihazlar thunderbolt 4 desteğiyle geliyor adaptörler işi halledersiniz. Ho servisini anlamadım sanırım hp servisinden bahsetmişsiniz türkiye'de bütün servislerde problem var hangi cihazı alırsanız alın servislik durum olduğunda sıkıntı yaşayacaksınız ama hp en kötülerinin arasına girmez en kötü servis ünvanında acer ve asus kıyasıya rekabet halindeler.

Bu cihaz hakkında ne düşünürsünüz? Alınır mı? Ve öncelik olarak para vereceğim şey işlemci olsun istiyorum oyunlardaki performansın aşırı bir önemi yok şu an benim için. İşlemci odaklı baktığınızda hangi bilgisayarları önerirsiniz en fazla 35 bin bütçem var. Lenovo ve Monster hariç.

Bu cihaz hakkında ne düşünürsünüz? Alınır mı? Ve öncelik olarak para vereceğim şey işlemci olsun istiyorum oyunlardaki performansın aşırı bir önemi yok şu an benim için. İşlemci odaklı baktığınızda hangi bilgisayarları önerirsiniz en fazla 35 bin bütçem var. Lenovo ve Monster hariç.
Hocam 35 bandına 4050 alınmaz. https://app.hb.biz/gKkpGWBOwaNe CTV1500 koduyla 36.5 k ya geliyor listeye alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı