Bütçe çıkarsa ve RAM takviyesi yapabilirseniz;
Bütçe çıkarsa ve RAM takviyesi yapabilirseniz;
Hocam babanız öyle diyor ama mümkün değil.Yani 1 yapar 2 yapar.Ürünün sipariş verilip adrese ulaşılması lazım.O yorumlar sahte değil hocam.Hem bir sorun çıktığında kullanıcı kaynaklı değilse N11 gibi firmalarda sorun yaşamazsınız kolay kolay.Bir ürüne yorum yapmak için teslim alınmış olması lazım.Yani kafaya göre yorum yapılmıyor.Birde hocam teknosa vatan gibi mağazaların satış elemanları sizi kandırmak için herşeyi yapar dandirik bilgasayarı kusursuzmuş gibi anlatır kazığı geçirir.Uzak durun.Attığım bilgisayar güzel.Bende n11den almıştım laptopu bir sorun yaşamadım.Hocam babam elektrik faturası çok gelir diye kabul etmiyor aslında bende korkuyorum çünkü mesela kasa çalışırken elektrik kesintisi oldu içindeki parçalar arıza yapar diye endişeleniyorum.
Hocam babam Trendyol gibi yerlerden alamayız diyor çünkü yorumlar genellikle satıcı tarafından yazılabilirmiş.
30 bin TL bütçede ne bu kriterler anlayamadım, MediaMarkt ve Vatan'dan satılan cihazlar kazık ve fiyatlarını haketmiyor. Ayrıca attığım 1. linkte Hepsiburada'nın kendisinden alabilir. 2. linke gelirsek Beta Plus ile Gaming.Gen.Tr aynı firma, güvenilirler.N11 gibi sitelerden alamıyor.
Hocam babanız öyle diyor ama mümkün değil.Yani 1 yapar 2 yapar.Ürünün sipariş verilip adrese ulaşılması lazım.O yorumlar sahte değil hocam.Hem bir sorun çıktığında kullanıcı kaynaklı değilse N11 gibi firmalarda sorun yaşamazsınız kolay kolay.Bir ürüne yorum yapmak için teslim alınmış olması lazım.Yani kafaya göre yorum yapılmıyor.Birde hocam teknosa vatan gibi mağazaların satış elemanları sizi kandırmak için herşeyi yapar dandirik bilgasayarı kusursuzmuş gibi anlatır kazığı geçirir.Uzak durun.Attığım bilgisayar güzel.Bende n11den almıştım laptopu bir sorun yaşamadım.
Alınmaz, işlemcisi çok güçsüz.Arkadaşlar çok geç oldu artık uyumaya gidiyorum yarın yine cevap vereceğim size iyi geceler herkese.
Hocalarım babam ile görüştüm maalesef kasa kabul etmiyor bende biraz trendyolda gezince lenovo marka bir laptop gördüm:
Sizce bu alınır mı?![]()
LENOVO LOQ AMD Ryzen 5-7235HS 24GB 512GB SSD RTX3050 6GB DOS 15.6" FHD 95W 144Hz Gaming Laptop 83JC00DXTR - Fiyatı, Yorumları
LENOVO LOQ AMD Ryzen 5-7235HS 24GB 512GB SSD RTX3050 6GB DOS 15.6" FHD 95W 144Hz Gaming Laptop 83JC00DXTR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Alınmaz, işlemcisi çok güçsüz.
Bu işlemcide anakart sorunları yaşayanlar var. Attığım 12600HX işlemciye sahip LOQ cihazı neden düşünmüyorsunuz?Hocam peki bu nasıl?![]()
LENOVO Loq Intel Core I5-12450hx 16gb 512gb Ssd Rtx™ 3050 6gb 15,6" Gaming Laptop 83gs008gtr - Fiyatı, Yorumları
LENOVO Loq Intel Core I5-12450hx 16gb 512gb Ssd Rtx™ 3050 6gb 15,6" Gaming Laptop 83gs008gtr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.