30.000 TL'ye oyuncu laptopu önerisi

Durumu babam ile konuştum yarın bakacağız dedi umarım kabul eder yarın size tekrar cevap veririm şimdilik herkese iyi geceler.

Hocam babanız öyle diyor ama mümkün değil.Yani 1 yapar 2 yapar.Ürünün sipariş verilip adrese ulaşılması lazım.O yorumlar sahte değil hocam.Hem bir sorun çıktığında kullanıcı kaynaklı değilse N11 gibi firmalarda sorun yaşamazsınız kolay kolay.Bir ürüne yorum yapmak için teslim alınmış olması lazım.Yani kafaya göre yorum yapılmıyor.Birde hocam teknosa vatan gibi mağazaların satış elemanları sizi kandırmak için herşeyi yapar dandirik bilgasayarı kusursuzmuş gibi anlatır kazığı geçirir.Uzak durun.Attığım bilgisayar güzel.Bende n11den almıştım laptopu bir sorun yaşamadım.

N11 gibi sitelerden alamıyor.
30 bin TL bütçede ne bu kriterler anlayamadım, MediaMarkt ve Vatan'dan satılan cihazlar kazık ve fiyatlarını haketmiyor. Ayrıca attığım 1. linkte Hepsiburada'nın kendisinden alabilir. 2. linke gelirsek Beta Plus ile Gaming.Gen.Tr aynı firma, güvenilirler.

Mağazanın 5500den fazla yorumu var ve 9.9 ortalama almış.Bu gerçekten güzel bir değer.

Arkadaşlar çok geç oldu artık uyumaya gidiyorum yarın yine cevap vereceğim size iyi geceler herkese.

Hocalarım babam ile görüştüm maalesef kasa kabul etmiyor bende biraz trendyolda gezince lenovo marka bir laptop gördüm:
Sizce bu alınır mı?

Son düzenleme:
Alınmaz, işlemcisi çok güçsüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…