30.000TL Gaming laptop tavsiyesi

Hocam arkadaşın parası var demek ki de 30K ya bilgisayar istiyor. Siz o dediğiniz özellikler ille yetinebilirsiniz belki ama adam istemiyor işte neyi zorluyorsunuz? :D.

Dostum ben kendi görüşümü söylüyorum fakat arkadaşlar söylediklerimi beğenmeyip hemen linç ettiler.
8 GB RAM sürünür. 16 GB bile az. Minimum 32 olmalı.

Dostum ben 4 GB RAM ile idare ediyorum 8 GB RAM olmasını çok isterdim laptop ta.
 
Ben olsam almamda bana i5 yeterde 4 GB RAM fazla bile yok ayarları düşür yok masaüstü al yok altın al yok araba al ne diyeceğimi bilemiyorum.

Maalesef konunuzu kirlettik kusura bakmayın.
Bu iki model de çok güzel bence bunlardan birisine bakın zaten MSI kaliteli bir firma.Ama 2.olanı tercih etmek daha mantıklı.
 
Ben olsam almamda bana i5 yeterde 4gb ram fazla bile yok ayarları düşür yok masaüstü al yok altın al yok araba al ne diyeceğimi bilemiyorum

Sen bütçeyi arttırıp, direkt bunu al bence.

 
Bence az daha biriktirin ayrı eve çıkın :). Neyse, şaka bir yana.
Lütfen 9000 TL ve üzeri ücretiniz varsa MSI'lere yönelin yoruldum laptop önermekten :D
 
Dostlar bence en iyisi masaüstü laptoplar aşırı pahalı.

Laptop ben de sevmiyorum. Küçücük ekran, minicik klavye, dandik soğutma, ışıklar mışıklar yok. Bu ne ya.. Fakat adam taşınabilir oyun cihazı istiyorum diyor. Halk gibi MSI i9 alacağına, bütçeyi 50.000 TL'ye çıkartıp, Lenovo Thinkpad Xeon alsın ve kırbacı vursun diyorum..
 
Laptop ben de sevmiyorum küçücük ekran, minicik klavye, dandik soğutma, ışıklar mışıklar yok. Bu ne ya. Fakat adam taşınabilir oyun cihazı istiyorum diyor. Halk gibi MSI alacağına, bütçeyi 50.000 TL'ye çıkartıp, Lenovo Xeon alsın ve kırbacı vursun bence.

Dostum Lenovo bilgisayarlar hakkında pek bir fikrim yok. Ama dediğine göre iyi bir laptop galiba.
 

Geri
Yukarı