30.000TL laptop önerisi

Bütçe
30 bin lira
Merhaba, eğer oğlunuzun prize bağlı kalmadan 5-10 saat laptopunu kullanması gibi bir isteğiniz yoksa bu uygundur.
Tabii bunun RAM'i az fakat RAM yükseltilebilir bir parça, uyumlu bir RAM alıp boş slotuna takabilirsiniz.
Lenovo 4050 olana geçen hafta baktım 28 bin idi, (tam olarak sizin gönderdiğiniz mi hatırlayamadım ama) bugün trendyolda 40 bine görünce moralim bozuldu, keşke alsaymısım. Ama teknik bilgisi olmayınca insanın geç kalıyor.. teşekkür ederim.

Lenovo 4050 olana geçen hafta baltım 28 bin idi, bugün Trendyol'da 40 bine görünce moralim bozuldu, keşke alsaymısım. Ama teknik bilgisi olmayınca insanın geç kalıyor. Teşekkür ederim.

Bazı satıcılar olduğundan yüksek fiyat koyabiliyor bu yüzden tek bir siteden değil de "Akakçe" üzerinden tüm sitelerdeki fiyatlara bakmak daha iyi oluyor.

Tüm cevap veren üyelere teşekkür ederim, eksik olmayın.
Lenovo LOQ 15IAX9 Intel Core i5 12450HX 16 GB 512 GB SSD RTX 4050 15.6" FHD FreeDOS Taşınabilir bilgisayar 83GS002TTR

Bu bilgisayarı buldum, sanırım bunu alacağım. (Bir taksit daha fazla öderim artık) Çok sağ olun.

Tüm cevap veren üyelere teşekkür ederim, eksik olmayın.
Lenovo LOQ 15IAX9 Intel Core i5 12450HX 16 GB 512 GB SSD RTX 4050 15.6" FHD FreeDOS Taşınabilir bilgisayar 83GS002TTR

Bu bilgisayarı buldum, sanırım bunu alacağım. (Bir taksit daha fazla öderim artık) Çok sağ olun.

Lenovo LOQ 15IAX9 83GS002TTR i5-12450HX 16 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri Bu laptoptan mı bahsediyorsunuz? 8 GB RAM'li versiyonunu alıp RAM yükseltmesiyle daha ucuza geliyor.

Evet Doğru ama şu aklıma geldi, eğer ben dışarıdan RAM alıp yükseltirsem garanti verir mi firma, 16 GB için bir satıcı garantisinin bozulmadığını söylemiş

Evet yükseltme yapılırken bir parçaya vesaire zarar vermediğiniz sürece garantiniz bozulmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı