30.000TL sistem tavsiyesi

Razor1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 30bin TL'ye 4K çözünürlük için en iyi nasıl sistem toplayabilirim? Ultra grafikler için takıntım yok grafikleri düşürebilirim ama 1080p oynamak istemiyorum. Olmaz derseniz en azından 2K oynayabileyim. Online oyunlar oynamıyorum. Bütçe 3-5 artabilir. Taksitli alacağım minimum 3 taksit olursa iyi olur. Ayrıca monitör vs de alacağım çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 30bin TL'ye 4K çözünürlük için en iyi nasıl sistem toplayabilirim? Ultra grafikler için takıntım yok grafikleri düşürebilirim ama 1080p oynamak istemiyorum. Olmaz derseniz en azından 2K oynayabileyim. Online oyunlar oynamıyorum. Bütçe 3-5 artabilir. Taksitli alacağım minimum 3 taksit olursa iyi olur. Ayrıca monitör vs de alacağım çünkü.

Bu fiyata 4K olmaz, 2K olabilir anca.
Attığım sistemde ekran kartını 9060 XT 16 GB ve kasayı Cougar yaparak alabilirsiniz. İsterseniz monitor de önerebilirim bütçenizi söylerseniz.

Bu fiyata 4K olmaz, 2K olabilir anca.
Attığım sistemde ekran kartını 9060 XT 16 GB ve kasayı Cougar yaparak alabilirsiniz. İsterseniz monitor de önerebilirim bütçenizi söylerseniz.

Hocam 9060XT almayı planlıyordum da 5060'tan daha mı iyi? Bütçem 35-40k civarı normalde 4060 laptop alacaktım da vazgeçtim. Taksite vade farkı koyuyor İncehesap ondan biraz çekiniyorum.

Evet hocam 5060'dan daha iyi. 9060 XT, 5060 Ti 16 GB gücünde bir kart. Bu arada iki kartında 8 GB vramlisi alınmaz.

Alırsam 16 GB versiyonunu alacağım, peki teknolojilerle birlikte 5060 daha iyi olmuyor mu?

Yok hocam her türlü 9060 XT daha iyi kart. İsterseniz oyun testlerine falan bakabilirsiniz.

Hocam peki aradaki farkı verip 35k'ya attığınız linkteki v2'yi almaya değer mi? 5060 ti olan versiyonu
Değmez hocam. Dediğimi yaparak alabilirsiniz bu kasayı. 9060 xt gayet yeterli olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı