30-35 bin TL dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
30-35.000

Emirbrv

Zeptopat
Katılım
22 Mart 2023
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, başlıkta belirttiğim üzere 30-35 bin TL bandında bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Üniversitede mühendislik programlarında kullanmak ve oyun oynamak için almayı düşünüyorum. 16 GB RAM ve RTX 3060 ve üzeri ekran kartı olmasını tercih ediyorum. Kendi araştırmalarıma göre birkaç fikir oluştu, linklerini ekliyorum:


Sizce bu modeller nasıl, hangisini önerirsiniz? Ayrıca başka önerileriniz varsa onları da belirtebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
Taşınabilirlik ve pil ömrü ön plandaysa Zephyrus, değilse:

 
Taşınabilirlik ve pil ömrü ön plandaysa Zephyrus, değilse:

Uzun kullanım için ekran ve kasa kalitesinin de iyi olması daha iyi olur diye düşünüyorum. Ayrıca şu anda Amazon indiriminde bu iki cihaz var. Linklerini aşağıya bırakıyorum. Sizce genel bir kullanım, ara sıra oyun oynamak ve mühendislik uygulamaları (Matlab, vb.) için bu fiyat farkını verip Zephyrus almak mı mantıklı olur, yoksa diğer farklı modellere de yönelinebilir mi?
 
Uzun kullanım için ekran ve kasa kalitesinin de iyi olması daha iyi olur diye düşünüyorum. Ayrıca şu anda Amazon indiriminde bu iki cihaz var. Linklerini aşağıya bırakıyorum. Sizce genel bir kullanım, ara sıra oyun oynamak ve mühendislik uygulamaları (Matlab, vb.) İçin bu fiyat farkını verip Zephyrus almak mı mantıklı olur, yoksa diğer farklı modellere de yönelinebilir mi?

Ideapad giriş seviyesi model, o da kaliteli değil. Legion veya Zephyrus tercih edebilirsin eğer kaliteli istiyorsan.
 
Bu cihaz güzel, kalite ve panel olarak da üst düzey fakat bana F/P gelmedi. Acer'ın bu fiyata 3070 Ti modeli var üstüne 12700H ile. Kaliteli bir cihaz arıyorsanız düşünülebilir.
 
Bu cihaz güzel, kalite ve panel olarak da üst düzey fakat bana F/P gelmedi. Acer bu fiyata 3070 Ti satıyor üstüne 12700H ile. Kaliteli bir cihaz arıyorsanız düşünülebilir.
Uzun kullanım için ekran ve kasa kalitesinin de iyi olması daha iyi olur diye düşünüyorum. Normalde bu iki cihaz arasında kalmıştım. Ancak araştırırken karşıma çıktı. Sizce altta linklerini bıraktığım cihazlar ile arasındaki 4 bin₺ fiyat farkına değer mi? Ayrıca MUX switch var mı bu modelde?

https://www.hepsiburada.com/hp-omen...sinabilir-bilgisayar-7h8z7ea-pm-HBC00003QQ6YC (ekran kartının 115watt olması sizce sorun yaratır mı?)

 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı