Hocam teşekkürler tek tek parça attığınız için lakin ben toplama sistemi mantıklı bulmuyorum bana kalırsa hazır sistem almak daha mantıklı bu bütçeye belki de yanlış düşünüyorumdur aklımdaki sistemi atayorum size.
Veyahut Obsidian Elite | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7800 XT 16 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.comOEM Paketler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com
35k ya iyi gibi.![]()
GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Full HD oynasada oyun keyfini yerlere çekecek kadar darboğaz olmaz. Zaten 35k bütçede darboğaz olmasın diye gidip 4060 alınmaz.
32 GB RAM şu an için gereksiz. 1 TB SSD'de çok pahalı değil alabilir. Onun dışında RAM'i 32, SSD'yi 1 TB yapıp 35K'ya 4060 Ti almak yerine 7800 XT almak kat be kat daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.