30-35 bin TL sistem önerisi

Bütçe
30-35k

Empenar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 30-35k bütçem var ekran kartı AMD veya NVIDIA fark etmez, ikisi de olur sadece bilgisayarda 1TB SSD ve 32 GB RAM istiyorum, sistem önerilerinizi beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam teşekkürler tek tek parça attığınız için lakin ben toplama sistemi mantıklı bulmuyorum bana kalırsa hazır sistem almak daha mantıklı bu bütçeye belki de yanlış düşünüyorumdur aklımdaki sistemi atayorum size
Veyahut Obsidian Elite | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7800 XT 16 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com

Dosya Ekleri

• 31.png
    31.png
    76 KB · Görüntüleme: 42
Hocam teşekkürler tek tek parça attığınız için lakin ben toplama sistemi mantıklı bulmuyorum bana kalırsa hazır sistem almak daha mantıklı bu bütçeye belki de yanlış düşünüyorumdur aklımdaki sistemi atayorum size.
Veyahut Obsidian Elite | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7800 XT 16 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com

Hocam İncehesap'tan attığınız sistem fiyat olarak mantıklı işlemci güçsüz ama 2K için mantıklı 1080P'ye gelince tahminimce işlemci bükülür dayanamaz o ekran kartına ve hazır sistem almak tabii ki de mantıklı benim size dediğim fiyata daha iyi CPU GPU gücüne sahip hazır sistem alırsınız ama benim dediğimde anakart sayesinde uzun süreli kullanımda çok rahat upgrade edersiniz ama eğer hazır sistem istiyorsanız size önerimOPTIMA-7600 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
OPTIMA-7600 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi bu sistemi seçmenizdir kendisinden hava soğutucuda geliyor thermalightın size önerim özelleştir kısmından RAM'leri size dediğim RAM'den 2 tane seçmeniz ve SSD özelleştirme kısmından Kingston 1TB KC3000 seçmenizdir bu sistemin size dediğim sistemden farkı biraz daha güçlü GPU bir de RTX ve DLSS'de var.

35k ya iyi gibi.

İyi ama darboğaz olur o işlemci 7800 XT RTX 4070 Ti gibi GPU'ları 2K da besliyor ama sanırım konu sahibi Full HD oynuyor eğer konu sahibi 2K monitöre sahipse gayet iyi sistem.

Full HD oynasada oyun keyfini yerlere çekecek kadar darboğaz olmaz. Zaten 35k bütçede darboğaz olmasın diye gidip 4060 alınmaz.

Benim 4060 Ti sistem dememin sebebi darboğaz değil ucuz olduğu için hem de RTX serisinin özelliklerindende yararlanabildiği için söyledim. Konu sahibi özelleştirip RAM'leri 32 yapıp ssdiyide 1 TB tapınca bütcesine uyuyor sizin dediğiniz sistem gayet güzel ama RAM'leri en ucuz 32 GB ile ve en ucuz 1 TB SSD ile değiştirince yani konu sahibinin istekleri sistem 39000 oluyor.

32 gb ram şuan için gereksiz. 1 TB ssdde çok pahalı değil alabilir. Onun dışında rami 32, ssdyi 1 TB yapıp 35K'ya 4060 Ti almak yerine 7800 XT almak kat be kat daha mantıklı.

32 GB RAM şu an için gereksiz. 1 TB SSD'de çok pahalı değil alabilir. Onun dışında RAM'i 32, SSD'yi 1 TB yapıp 35K'ya 4060 Ti almak yerine 7800 XT almak kat be kat daha mantıklı.

Mantıklı ama ben sadece konu sahibinin isteklerini karşılayan ve onun bütçesine uygun olduğu için o sistemi söyledim yoksa 16 GB yeter bence de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı