30-35 bin TL sistem tavsiyesi

Bütçe
30000-35000
Bu bütçeye 6700 hiç yakışmaz.

Son düzenleme:
Bu bütçeye 6700 hiç yakışmaz.
Oneriniz icin tesekkur ederim. 4060 Ti'li sistem daha cok icime sindi sanirim onu alacagim. Sivi sogutma almami onerir misiniz yoksa hava sogutma yeterli olur mu?

@Mikurinn @FNT 7500f - 4060ti için bu sistem daha iyi olamaz mı?
Benzer özellikler bin lira daha ucuz.
Dediginiz gibi ve ileriki zamanlarda SSD yi yukseltebilirim. Hem 1000 tl de elimde kalmis olur. Oneriniz icin tesekkur ederim.

@Mikurinn bir de şu var;

Aşağı yukari ayni sistem, ekran karti beyaz ASUS modeli ama bin lira daha pahali. İki model arasi performans farkından cok bilmiyorum ancak hem marka algısı hem de beyaz renginden ötürü ASUS'u almak, ikinci elde satma açısından daha iyi olabilir. SSD de WD blue modeli seçilirse daha iyi olur.

Guc kaynagi maalesef cogu hazir sistemde kotu. Bunda da kotu, benim attigimda da kotuydu. Mersk etmeyin, bomba gibi patlamaz. Kalitesiz PSU'nun omru kisa olur, bozuluna, yanik kokusu gelene, ileride veririmlilgi dusup performansi dusune, ses cikartana kadar kullanin. Bir 750 dolar biriktirce ve degistirmek istediginizde yeni konu acarsiniz.

@Mikurinn bir de şu var;

Aşağı yukari ayni sistem, ekran karti beyaz ASUS modeli ama bin lira daha pahali. İki model arasi performans farkından cok bilmiyorum ancak hem marka algısı hem de beyaz renginden ötürü ASUS'u almak, ikinci elde satma açısından daha iyi olabilir. SSD de WD blue modeli seçilirse daha iyi olur.

Guc kaynagi maalesef cogu hazir sistemde kotu. Bunda da kotu, benim attigimda da kotuydu. Mersk etmeyin, bomba gibi patlamaz. Kalitesiz PSU'nun omru kisa olur, bozuluna, yanik kokusu gelene, ileride veririmlilgi dusup performansi dusune, ses cikartana kadar kullanin. Bir 750 dolar biriktirce ve degistirmek istediginizde yeni konu acarsiniz.
4060 Ti kartina pek isinamasam da performans acisindan iyi gibi duruyor attiginiz iki sistem de umarim zamlanmadan alabilirim :()

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı