Windows tabanlı dizüstü bilgisayarımı emekliye ayırdım ve yıllardır MacBook Air 2017 kullanıyorum. Gündelik işlerimi hallediyor, ancak şimdi yeni bir Windows dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Bu konuda önerilerinize ihtiyacım var. Bütçem 30-35 bin TL aralığında, ASUS veya Lenovo tercih ediyorum. Oyun olarak bilgisayar üzerinden en fazla Football Manager (FM) oynarım mevcutta playstation 5 var bu yeterli oluyor diğer oyunlar için. Şarj süresi 4-5 saat olsa yeterli. Photoshop ve AutoCAD’i orta seviyede kullanacağım, özellikle AutoCAD’de projeleri takılmadan okuyabilmeliyim. Ayrıca Python ile yazılım alanında kendi mi geliştiriyorum ve bu alanda ilerliyorum. 1-2 yıl daha beni idare edebilecek bir makine arıyorum. Profesyonel önerileriniz ve fikirleriniz benim için çok değerli, şimdiden teşekkürler!
Ben bunu buldum ama ekran kartından pek anlamam. Bir anlayan bakar inşalllah. Oyun bilgisayarına gelince anında konuşuyorlar ama nedense iş bilgisayarına gelince kimse yazmıyor Dell Vostro 3530 N1806PVNB3530_U ZI721 Notebook