30-35 bin TL'ye RTX 4060 ekran kartlı laptop önerisi

Doğru diyorsunuz 16 imiş attığınız. Onu tercih edebilirsiniz. Aynı modelin 4050 olan 16 ramlisi 33.600Tl aradaki farkı vermek size kalmış uzun süre kullanacaksanız ve alma imkanınız varsa değer.
Teşekkürler. Uzun süre kullanmak istiyorum bu yüzden bütçeyi biraz esnetebilirim. Sanırım 4060 tercih edeceğim.

Benim attığım Lenovo ile sizin attığınızın arasında bir farkı var mı şahsen ben RAM dışında fark göremedim hocam benimki 16 olmasına rağmen daha ucuz hatta 😊

Öyle çok ahım şahım kullanılmayacaksa 105 watta ulaşmıyormuş zaten. Yani 75 de yeterli olur mu render ve oyun konusunda? Çünkü Acer de işlemci daha yüksek, onun etkisiyle performansı daha iyi olmaz mı?

Soğutması kötü hocam almaya değmez Acer alacaksan Nitro 5 serisinden alabilirsin V15 alma.

Acer'in ekran kartı watt değeri ve kötü soğutması sebebiyle olumsuz yorumları olmuş. Bende aslında işlemcisi daha iyidir diye ekledim onu.

i5-12450HX, Ryzen 7 7735HS ile aynı performansı verir mi biri ötekini aratır mi 😊

Acer'in ekran kartı watt değeri ve kötü soğutması sebebiyle olumsuz yorumları olmuş. Bende aslında işlemcisi daha iyidir diye ekledim onu.

i5-12450HX, Ryzen 7 7735HS ile aynı performansı verir mi biri ötekini aratır mi 😊

O saydığınız Ryzen işlemci i7 12500H belki de HX performansı verebiliyor. AMD işlemci bütçe olarak da tercih etmesi mantıklı işlemciler.

Ryzen 7 7735HS 12450HX den genel olarak daha iyi bir işlemci ayrıca batarya performansı da Intel e göre uzun olur.

R7 7735HS daha iyi fakat o modelde olduğu sürece tercih edilmemeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı