30-35K arası laptop önerisi

Bütçe
30-35bin
Reis ben son cikan oyunlari bile acabilecek turden bir PC istiyorum ama mesela bazıları anlamiyor ya da ben hiç anlamıyorum bir tanesi bir PC atmis ekran kartı 45 watt. 40k TL'ye kadar bütçem var ama bilgisayarı 2 ay sonra falan almayı düşünüyorum. 2 3 ay calisip direkt alabilirim ama ayni zamanda 4 5 ay çalışıp butcemi de arttirabilirim kesin bir şey söyleyemem. Ama aradığım fiyat aralığı 32K-42K arası diyebilirim.

HP victus almanı tercih ben şu anda kullanıyorum ve aşırı fan sesi sıkıntısı var malzemesi pek kaliteli diyemem. Daha önce hiç msi laptop kullanmadım ama internette gördüklerime göre ve yakınlarımdan duyduklarıma göre sevmeyen pek kimse yok. Bu işini görür, 5-6 yıl kullanacaksan depolaması belki sıkıntı çıkarır ama ben çıkaracağını sanmıyorum.

bütçenize göre attığım laptopun piyasada neredeyse muadili yok. 5600MHz DDR5 ram ile güncel bir sistem. Sizi en az 3-4 yıl güncel tutar. paneli vs. gayet güzel. Bence Nitro 16'yı çekin başınız rahat etsin bitsin.

bütçenize göre attığım laptopun piyasada neredeyse muadili yok. 5600MHz DDR5 ram ile güncel bir sistem. Sizi en az 3-4 yıl güncel tutar. paneli vs. gayet güzel. Bence Nitro 16'yı çekin başınız rahat etsin bitsin.
hocam bu bilgisayarı dün almaya karar verdim ve dediğiniz gibi suan bu fiyat bandindaki en mantıklı bilgisayar ama sadece hepsiburadada kaldigi icin alamadım. Taksit secenekleri babamın istedigi gibi degilmis. Daha yüksek fiyata önerdiğiniz bir bilgisayar var mı? 48-49 bine kadar çıkabilir taksit yapacağım için

Yeni konular

Geri
Yukarı