30-40 Bin TL laptop önerisi

Bütçe
40.000

07fevzi07

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, sadece oyun için alacağım paneli iyi 4060 ekran kartlı ve i7 işlemcili F/P bir laptop arıyorum. 2-3 gündür bakmama rağmen tam bir laptop bulamadım, hepsinin bir sorunu var gibi gözüküyor bir yerde iyi deniyor, bir yerde şöyle böyle sorunları var deniyor. Marka takıntım yoktur. Amazon'dan almayı tercih ederim. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu paraya 8 GB RAM'li bilgisayar alınmasını kesinlikle önermiyorum. 😄
Şöyle almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

1726126401679.png

Bu paraya 8 GB RAM'li bilgisayar alınmasını kesinlikle önermiyorum. 😄
Şöyle almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2308445
Katılıyorum 8g ram eksik geldi bana da bu fiyat bandında bir ürün için, attığınız laptop’a baktım da amd işlemcilerden çok anlamıyorum intel karşılığı nedir?

Katılıyorum 8g ram eksik geldi bana da bu fiyat bandında bir ürün için, attığınız laptop’a baktım da amd işlemcilerden çok anlamıyorum intel karşılığı nedir?
+ olarak ekran kartı için 75w denmiş bu değer biraz düşük değil mi en azından 115w olmasını isterim

Katılıyorum 8G RAM eksik geldi bana da bu fiyat bandında bir ürün için, attığınız laptopa baktım da AMD işlemcilerden çok anlamıyorum Intel karşılığı nedir?

Artı olarak ekran kartı için 75W denmiş bu değer biraz düşük değil mi en azından 115W olmasını isterim.

75W bence düşük. 90-140 arasında çok düşük farklar var ama 90 altında büyük farklar başlıyor.

MUX switch özelliği de yokmuş sanırım fakat 32 GB DDR5 RAM ve RTX 4060 için tercih edilebilir.
Dediğiniz gibi 75W'ın kötü olduğunu bu inceleme videosunun açıklamasında da belirtmişler:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, sadece oyun için alacağım paneli iyi 4060 ekran kartlı ve i7 işlemcili F/P bir laptop arıyorum. 2-3 gündür bakmama rağmen tam bir laptop bulamadım, hepsinin bir sorunu var gibi gözüküyor bir yerde iyi deniyor, bir yerde şöyle böyle sorunları var deniyor. Marka takıntım yoktur. Amazon'dan almayı tercih ederim. İyi günler.

Şöyle bir bilgi vereyim karşılaştırabilmeniz için; RTX 3060 / 32 GB DDR5 RAM'li Acer Nitro AN515-46 modelini 9 Mart 2023 tarihinde Vodafone online mağazasından indirimle 24,569 TL'ye aldım. İşlemcisi de R7 6800H.

Hocam şu hem fiyat olarak uygun hem de özellik olarak daha iyi fakat belki Acer yerine Asus almak için tercih edilebilir, şahsen yapmazdım öyle tabii.

Şöyle bir bilgi vereyim karşılaştırabilmeniz için; RTX 3060 / 32 GB DDR5 RAM'li Acer Nitro AN515-46 modelini 9 Mart 2023 tarihinde Vodafone Online mağazasından indirimle 24,569 TL'ye aldım. İşlemcisi de R7 6800H.

Hocam şu hem fiyat olarak uygun hem de özellik olarak daha iyi fakat belki Acer yerine ASUS almak için tercih edilebilir, şahsen yapmazdım öyle tabii.

Acer önerecektim Acer'ler de stok fazla bulunmuyor.

Şöyle bir bilgi vereyim karşılaştırabilmeniz için; RTX 3060 / 32 GB DDR5 RAM'li Acer Nitro AN515-46 modelini 9 Mart 2023 tarihinde Vodafone Online mağazasından indirimle 24,569 TL'ye aldım. İşlemcisi de R7 6800H.

Hocam şu hem fiyat olarak uygun hem de özellik olarak daha iyi fakat belki Acer yerine ASUS almak için tercih edilebilir, şahsen yapmazdım öyle tabii.

ASUS alına bilinir fiyatı olarak gayet iyi.

Yeni konular

Geri
Yukarı