30-40 bin TL laptop önerisi

Bütçe
30-40bin TL

h1ve

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 30-40bin TL civarı. Daha önce HP Victus R1042NT modelini kullandım. Performanstan yana bir sorunum yoktu ama yüksek fan sesi ve kötü pil ömrü biraz yoruyordu. Şimdi yeniden, daha çok orta-yüksek performanslı oyunlar oynamak ve ders çalışıp dizi/film izlemek için bir Gaming laptop almak istiyorum. Bu yüzden Victus gibi biraz daha sade bir tasarımı olursa iyi olur. Hangi marka ve modeli almalıyım? Eğer 4050-4060, Ryzen-Intel arasında fazla fark oluyorsa bütçeyi bir miktar yükseltebilirim. Şimdiden teşekkürler.

Fiyatında yakalasaydım kesin alırdım ama ertesi gün baktığımda bile fiyatı uçmuştu. Yine bu bütçelerde laptop arayışındayım. Başlığa 30-40bin tl yazmamın sebebi 4050 ve 4060lar arasında yaklaşık 10bin TL fiyat oynaması ve buna değer mi diye merak ettiğimden. Aklımda şu model var:

Bu fiyata alınabilecek daha iyi bir cihaz var mı, fiyatlar bu sıra çok fazla değişiklik gösteriyor biraz beklenebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…