30 ay garantili A320 S2H 300 TL'ye alınır mı?

Vermem derse de ürünü al yani 50 TL yandıktan sonra yeniden alacağın da pahalıya gelecek. :D
Tamamdır hocam ama 300 TL'ye B350 var pazarlık var diyor. Satıcı Beylikdüzü'nde oturuyor ve bende orda oturuyorum. Sizce 250 civarı indirim yaptırsam gidip alsam o mantıklı olur mu? Yoksa Mithat Bey'den 270 TL'ye A320 S2h mi alayım?
 
Vermem derse de ürünü al yani 50 TL yandıktan sonra yeniden alacağın da pahalıya gelecek. :D

Geri istemek de ayıp olur. Adam belki o esnada soran kaç kişiye "ürün satıldı" deyip geçti. A320 de olsa anakart anakarttır, AM4 soketinde üzerine takılan her işlemciyi ve ekran kartını ideal performansında çalıştırır. 6500 XT çöpü hariç tabii.
 
Geri istemek de ayıp olur. Adam belki o esnada soran kaç kişiye "ürün satıldı" deyip geçti. A320'de olsa anakart anakarttır AM4 soketinde üzerine takılan her işlemciyi ve ekran kartını ideal performansında çalıştırır. 6500 XT çöpü hariç tabii.
Zaten kapora o yüzden yanar işte. :D

Mithat arkadaşım olduğu için bu konuda yorum yapmak istemiyorum ben yanlı düşünebilirim :D
 
Hocam bende bi orda öyle konuşup bi burda böyle konuşuyorum arada kaldım ne yapsam adama kapora verdim ama burda daha ucuza oluyor nasıl yapsam anlamadım :D
Tüketici hakkı. 14 gün iade edebilme hakkın bile varken vazgeçmek etik dışı kalmaz diye düşünüyorum. Ama kaporayı geri verir mi orası meçhul.
 

Geri
Yukarı