30 bin TL altı laptop önerisi

Bütçe
30000

Kenan Abdullah

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 10300H 1650ti 32GB DDR4
Merhaba, 30 bin TL bütçem var. Önerebileceğiniz bir laptop var mı? Oyun odaklı bir laptop istiyorum.

Lenovo'nun anakart arızası çıkıyor diye bir video gördüm. Ne kadar doğru bilmiyorum. Alınır mı?

12450HX işlemcili Lenovo LOQ ve Hindistan üretimli Lenovo LOQ cihazlar anakart riskiyle karşı karşıya sadece.

AMD işlemcili versiyonları da riskle karşıya karşıya maalesef. Yok diyen arkadaşlar ilk başta sadece Hindistan'da anakart sorunu var diyorlardı, defalarca önerdikleri 12450HX modelinde aniden şikayetler patlayınca onu da listeye alıp önermekten vazgeçtiler. Bakalım ileride ne diyecekler. Türkiye'de mavi forumda AMD işlemcili 15ARP9 serisine ait LOQ cihazında anakart sorunu yaşayan kullanıcı olmuş. Yurt dışında pek çok şikayet var zaten, riskli cihazlar ama fiyat olarak pekte rakibi yok.

AMD işlemcili versiyonları da riskle karşıya karşıya maalesef. Yok diyen arkadaşlar ilk başta sadece Hindistan'da anakart sorunu var diyorlardı, defalarca önerdikleri 12450HX modelinde aniden şikayetler patlayınca onu da listeye alıp önermekten vazgeçtiler. Bakalım ileride ne diyecekler. Türkiye'de mavi forumda AMD işlemcili 15ARP9 serisine ait LOQ cihazında anakart sorunu yaşayan kullanıcı olmuş. Yurt dışında pek çok şikayet var zaten, riskli cihazlar ama fiyat olarak pekte rakibi yok.
Ne kadar ekmek, o kadar köfte

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı