30 bin TL bütçeyle Adobe programları için laptop nasıl olmalı?

Bütçe
30 000 tl

khazix07

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba Adobe programlarının neredeyse hepsini kullanıyorum. Bilgisayarım çok eskidi, yeni bir laptop alma düşüncem var. Premiere Pro, After Effects gibi programlarda hiç takılmayacak donmayacak bir laptop ihtiyacım var. Bütçem de kısıtlı maksimum 30 bin TL verebilirim. RTX 3050 6 GB ve i5 13. nesil işlemcili bir laptop buldum, benim isteğimi karşılar mı çok merak ediyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Hocam biraz isteğinizin dışında ama kasa alırsanız 30.000 liraya 1.5 kat daha iyisini alabilirsiniz. i5 13. nesil işinizi kesin görür ama 3050 6 GB yerine daha iyi seçeneklere bakabilirsiniz.

3050 6 GB da işinizi görür bu arada kendisi kötü kart değil ama 30.000 TL'lik bir laptop için biraz düşük kalıyor. Aynı fiyata daha iyi ekran kartı alma imkanınız olabilir.

Hocam biraz isteğinizin dışında ama kasa alırsanız 30.000 liraya 1.5 kat daha iyisini alabilirsiniz. i5 13. nesil işinizi kesin görür ama 3050 6 GB yerine daha iyi seçeneklere bakabilirsiniz.
Peki 8 gb 4060 100w alsam istediğim gibi olur mu çünkü öyle bir laptop buldum.(laptop almaktan başka bir seçeneğim yok maalesef)

Peki 8 GB 4060 100W alsam istediğim gibi olur mu çünkü öyle bir laptop buldum.(laptop almaktan başka bir seçeneğim yok maalesef)

4060 8 GB çok daha iyi bir seçenek olur. Gönül ister ki kasalar gibi fiyat performansa sahip olsa laptoplar ama. Ekran kartından sonra dikkat etmeniz gereken şey RAM. Sonra da SSD olarak karşılaştırın.

Bu arada 4060 8 GB Adobe işlerinde, CUDA çekirdekleri ve enerji performansı sayesinde 3050 8 GB'dan 1.5 ila 2 kat daha güçlü olur. 3050 genellikle laptoplarda 60 veya 80W olarak kullanıldığı için performansı çok kısıtlı.

4060 8 GB çok daha iyi bir seçenek olur. Gönül ister ki kasalar gibi fiyat performansa sahip olsa laptoplar ama. Ekran kartından sonra dikkat etmeniz gereken şey RAM. Sonra da SSD olarak karşılaştırın.

Bu arada 4060 8 GB Adobe işlerinde, CUDA çekirdekleri ve enerji performansı sayesinde 3050 8 GB'dan 1.5 ila 2 kat daha güçlü olur. 3050 genellikle laptoplarda 60 veya 80W olarak kullanıldığı için performansı çok kısıtlı.
Evet haklısın ram 1*16 gb şeklinde modellenmiş bir tane daha 16 gb ram ekliyeceğim ssd de m2 ssd olduğu için fazlasıyla içimi görür

Yardımın çok teşekkür ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı