30 bin TL bütçeyle klima tavsiyesi

hyperoot

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870 (RTX4060, i5 13. Nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD)
İyi sosyaller 30k civarı bütçem var, klima almak istiyorum. Bu bütçeyle alabileceğim en kaliteli ve F/P klimalar hangileri? Salon biraz geniş ve iyi soğutması önemli.

Şimdiden teşekkürler.

İyi sosyaller 30k civarı bütçem var, klima almak istiyorum. Bu bütçeyle alabileceğim en kaliteli ve F/P klimalar hangileri? Salon biraz geniş ve iyi soğutması önemli.

Şimdiden teşekkürler.
Salon kaç metrekare? Hangi bölgede yaşıyorsunuz? Tek siz misiniz? Ya da kaç BTU klima bakıyorsunuz?

Salon kaç metrekare? Hangi bölgede yaşıyorsunuz? Tek siz misiniz? Ya da kaç BTU klima bakıyorsunuz?
20m² civarı, İzmir'de yaşıyoruz, 4 kişiyiz, btu nedir bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim

Teşekkürler hocam, bütçe 34-35k ya kadar genişlese ne alabilirim peki? Bu öneriniz fiyat segmentinde alabileceğimiz en f/p ya da kaliteli ürün mü?
Samsung Windfree de var LG Dualcool'da var Kaira da var.

Direkt bir tavsiyeniz olur mu peki? En iyisi hangisidir?
Az önce yazdığımdan üçünün arasından en iyisi Kaira. Kaira çünkü Daikin'in alt markasıdır. Gree'yi de sayarsak en iyi ikili Gree ve Kaira olur. Hangisini alacağınız sizin kararınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…