30 bin TL bütçeyle klima tavsiyesi

İyi sosyaller 30k civarı bütçem var, klima almak istiyorum. Bu bütçeyle alabileceğim en kaliteli ve F/P klimalar hangileri? Salon biraz geniş ve iyi soğutması önemli.

Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, 20 metrekare oda için 12.000 BTU sınıfında bir cihaz işinizi görür. Bütçenizi sanırım 35 bin TL'ye kadar arttırabiliyorsunuz. Bu bütçe dahilinde Gree Fairy ve Midea Xtreme Save modellerine bakmanızı öneririm.

Hocam arçelik aldım. Sağol değerli yorumların için klima işi çok uzun konu servis ağı benim için büyük etken. Kullananlar genelde memnun bu fiyata iyi bence iş görür. Diğer markalarda serviste sıkıntı yaşarsak büyük pişmanlık olur. O riske girmek istemedim. Kullanacağım 1.5 ay şurada senede. 12000 btu iş görmüyor burası amerikan mutfaklı bir salon ve çatı katı. Elektronik eşya çok.

Sizin koşullarınıza göre en az 18.000 BTU uygun olur zaten. Buradaki cevabım konuyu açan arkadaş içindi. Bu arada, klimayı ne kadar aldınız?

35700 tl ye 3 taksit şeklinde aldım N11 üzerinden.
İyi fiyata almışsınız, hayırlı olsun. Yalnız, sizi bir konuda uyarmam gerekiyor. Özellikle yerli grupta vakum olayını pek umursamıyorlar. Kurulum için müşteri hizmetlerini aradığınız zaman vakumsuz kurulumu kabul etmeyeceğinizi mutlaka bildirin. Gelen ekibe de kurulum başlamadan önce vakum yapılıp yapılmayacağını sorun. ''Abi bunlar yeni nesil cihaz, fabrikadan vakumlu geliyor.'' gibi söylemlerde bulunabilirler, kesinlikle inanmayın.

Vakum nedir hocam?

Vakum nedir hocam?
Klimanın tam anlamıyla verimli ve performanslı şekilde çalışabilmesi için kurulumdan hemen sonra, dış ünitedeki gaz salınmadan hemen önce yapılması zorunlu olan bir uygulamadır. Amaç, sistem içerisinde bulunması istenmeyen nem ve oksijenin dışarı atılmasıdır. Vakum yapılmadan önce gaz salınırsa geri dönüşü yoktur. Tek çözümü dış ünite değişimidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Klimanız Vakumsuz Takılırsa Ne Olur? | İnceleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…