30 bin TL civarı sorunsuz laptop önerisi

Gwynn

Femtopat
Herkese merhaba, 30 bin TL civarında bir laptop almak istiyorum ama araştırdığım her modelde illaki bir sorunla karşılaşıyorum. Kiminde ekran kartı arızası çıkmış, kiminde anakart yanmış, bazıları çok ısınıyor, menteşe sorunu yaşayanlar da var.

Bir yandan performanslı olsun istiyorum, oyun da oynuyorum arada, ama öbür yandan uzun ömürlü ve sağlam bir cihaz olsun istiyorum.
Bütçeyi zorluyorum ama içime sinen bir model bulamıyorum.

Bu fiyat bandında alıp memnun kaldığınız, kronik sorunu olmayan bir model var mı?
Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkürler 🙏

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, 30 bin TL civarında bir laptop almak istiyorum ama araştırdığım her modelde illaki bir sorunla karşılaşıyorum. Kiminde ekran kartı arızası çıkmış, kiminde anakart yanmış, bazıları çok ısınıyor, menteşe sorunu yaşayanlar da var.

Bir yandan performanslı olsun istiyorum, oyun da oynuyorum arada, ama öbür yandan uzun ömürlü ve sağlam bir cihaz olsun istiyorum.

Bu fiyat bandında alıp memnun kaldığınız, kronik sorunu olmayan bir model var mı?

Ofisimde 13. nesil i5 olan versiyonu var.

Bütçe çıkarsa;

Dizüstü olarak hangi marka tercih edersin ?
Belirlirsen daha detaylı yardımcı olabilirim 🙏
Hocam, markalar hakkında pek bilgim yok, bu yüzden yorum yapamıyorum. Ancak Acer'ın birçok yerde Windows'la uyumlu olmadığından ve Linux yüklenirken sorunlar yaşattığından bahsedilmiş; ne kadar doğru bilmiyorum

Hocam, bu modelde sanırım kronik bir sorun varmış; anakartın yandığını başka bir forumda görmüştüm. Satın almayı önermiyorlardı.

Hocam, markalar hakkında pek bilgim yok, bu yüzden yorum yapamıyorum. Ancak Acer'ın birçok yerde Windows'la uyumlu olmadığından ve Linux yüklenirken sorunlar yaşattığından bahsedilmiş; ne kadar doğru bilmiyorum

Hocam, bu modelde sanırım kronik bir sorun varmış; anakartın yandığını başka bir forumda görmüştüm. Satın almayı önermiyorlardı.
Anakart sorunu henüz kanıtlanmış bir şey değil, 12450HX'li cihazlar için söyleniyor bu durum sadece. 12600HX'li cihazlar hakkında tek bir tane bile anakart şikayeti yok. Anakartın neresinde sorun olduğunu bile tam bilmiyorlar, ortada kanıt yok.

Hocam, markalar hakkında pek bilgim yok, bu yüzden yorum yapamıyorum. Ancak Acer'ın birçok yerde Windows'la uyumlu olmadığından ve Linux yüklenirken sorunlar yaşattığından bahsedilmiş; ne kadar doğru bilmiyorum.

O sorun Hindistan pazarında var TR de böyle bir sorun yok 450HX modellerde rastlayanlar vardı onlar da muhtemelen Hindistan'dan gelen bir ürünü satın aldılar.
Atılan 600hx modeli temiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı