30 bin TL Gaming laptop önerisi

Bütçe
30000
Teşekkür ederim bilgiler için sanırım Lenovo'yu tercih edeceğim. Bir de bu bahsettiğiniz adaptör olayı nasıl oluyor bilgilendirebilir misiniz?

O modelin pil ömrü iyi değil Intel işlemci olduğundan şarj hızlı biter ek olarak yük altındayken yani oyun gibi laptopu yük altına sokacak işlemler yaparken laptop şarjda olmasına rağmen şarjınız azalacaktır. Bu sorun mevcut o modelde. Eğer bu sorun olursa servisten 230W adaptör isteyeceksiniz.

O modelin pil ömrü iyi değil Intel işlemci olduğundan şarj hızlı biter ek olarak yük altındayken yani oyun gibi laptopu yük altına sokacak işlemler yaparken laptop şarjda olmasına rağmen şarjınız azalacaktır. Bu sorun mevcut o modelde. Eğer bu sorun olursa servisten 230W adaptör isteyeceksiniz.
hocam fazla uzattım kusura bakmayın ama dediğiniz gibi araştırınca lenovonun şarj sorununa çok fazla kişinin denk geldiğini gördüm. hp alacak olsam
şu sizin attığınız modelin neredeyse aynısı olarak gözüküyor hem 3bin daha ucuz hemde taksitle alacağım için sorun çekmiyorum trendyolda. Bu kadar fiyat farkı normalmi kaçırdığım bi noktamı var

Hocam fazla uzattım kusura bakmayın ama dediğiniz gibi araştırınca Lenovo'nun şarj sorununa çok fazla kişinin denk geldiğini gördüm. HP alacak olsam.
Şu sizin attığınız modelin neredeyse aynısı olarak gözüküyor hem 3bin daha ucuz hem de taksitle alacağım için sorun çekmiyorum Trendyol'da. Bu kadar fiyat farkı normal mi kaçırdığım bir noktamı var.

Ekran soluk olacak Victus alırsanız Lenovo her türlü daha mantıklı adaptörü yolluyorsun daha iyisini yolluyorlar.

hocam fazla uzattım kusura bakmayın ama dediğiniz gibi araştırınca lenovonun şarj sorununa çok fazla kişinin denk geldiğini gördüm. hp alacak olsam
şu sizin attığınız modelin neredeyse aynısı olarak gözüküyor hem 3bin daha ucuz hemde taksitle alacağım için sorun çekmiyorum trendyolda. Bu kadar fiyat farkı normalmi kaçırdığım bi noktamı var
Nereden araştırdığını bilmem ama hp modelin ekranı lenovoya göre kötü. Ayrıca Lenovo batarya konusunda bir sorunu yok şarj azalması tek bir oyunda var(cyberpunk 2077) Ben okulda kullanıyorum 5-6 saat hiç şarja takmama gerek kalmadan aktif bir şekilde kullanıyorum.

Aynı değil benim attığım 4060 ekran kartına sahip.

Ekran soluk olacak Victus alırsanız Lenovo her türlü daha mantıklı adaptörü yolluyorsun daha iyisini yolluyorlar.
hocam peki bu adaptör işi ne kadar sürüyor malum okulda kullanmak için alacağım laptopu bugün alsam 1.5 hafta kadar bi süre kalıyor okula, adaptörün gidip gelmesi daha uzun sürer diye tahmin ediyorum veya geldiği gibi direk yollamam mı gerekiyor adaptörü örneğin 4 ay sonraki tatilde yollayabilir miyim?

Geri
Yukarı