30 bin TL hazır sistem önerisi

RAM'i 6000MHz seç.

RAM'i 6000MHz seç.
Bu zamlardan sonra 7700xt önerilmiyor sanırım. En düşük sistem 35 bin TL 🥹🥹

Hazır şart mı toplama olmaz mı ?
Bu fiyatlarda hazır sistemlere genelde AM4 soket öneriyorlar. Biraz daha zorlayıp toplama pc yaparsak AM5 sokete geçersin.

O anlamaz.
Olur fakat topladığımızda daha pahalıyo geliyo anlayamdım yardımcı olurmusunuz rtx 4060 lı bir sistem olucak benim bulduğum sistem 31 k r5 5600 lü iyimi

Olur fakat topladığımızda daha pahalıyo geliyo anlayamdım yardımcı olurmusunuz rtx 4060 lı bir sistem olucak benim bulduğum sistem 31 k r5 5600 lü iyimi
35 bin TL civarında 7700xt ve am5 7500f sistem toplanır. 4060 dan daha iyi performans alırsın.
Maalesef son dolar zammı PC piyasasını çok kötü etkiledi eskiden rahat alınıyordu 30 bin TL civarınızda şimdi en düşük 35 TL civarında.
Şuan PC toplayan sitelerin elinde AM4 den kalan f/p kralı olan AM4 soket 5600 kaldı onları eritmeye çalışıyor size tavsiyem biraz daha artırırsanız çok iyi bir sistem alabilirsiniz.

4060 vs 7700xt farkı ise aşağıdaki videodan görebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

35 bin TL civarında 7700XT ve AM5 7500F sistem toplanır. 4060'dan daha iyi performans alırsın.
Maalesef son dolar zammı PC piyasasını çok kötü etkiledi eskiden rahat alınıyordu 30 bin TL civarınızda şimdi en düşük 35 TL civarında.
Şu an PC toplayan sitelerin elinde AM4'ten kalan F/P kralı olan AM4 soket 5600 kaldı onları eritmeye çalışıyor size tavsiyem biraz daha artırırsanız çok iyi bir sistem alabilirsiniz.

4060 vs 7700XT farkı ise aşağıdaki videodan görebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır teşekkürler.

Yeni konular

Geri
Yukarı