Hazır şart mı toplama olmaz mı ?Evet önerdiğiniz hazır sistem var mı?
O anlamaz.
Bu zamlardan sonra 7700xt önerilmiyor sanırım. En düşük sistem 35 bin TLRAM'i 6000MHz seç.HWP ARCVARYUM 5A - Game Garaj
HWP ARCVARYUM 5A, Son nesil AMD işlemci seçenekeleri ve ARC B580 ekran kartı seçeneklerine sahip, DDR5 Ram seçenekleri ile HWP ARCVARYUM 5A hazır sistem oyuncu bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE RGB V2 TL-C12C-L V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Kutudan çıkar çıkmaz optimum performans için Premium Aksesuarlar termal bileşeni dahildir.www.gaming.gen.tr
Bu zamlardan sonra 7700XT önerilmiyor sanırım. En düşük sistem 35 bin TL![]()
32.500 TLParça parça 33K bandına düşürülebiliyor kasa almazsa 32K![]()
Olur fakat topladığımızda daha pahalıyo geliyo anlayamdım yardımcı olurmusunuz rtx 4060 lı bir sistem olucak benim bulduğum sistem 31 k r5 5600 lü iyimiHazır şart mı toplama olmaz mı ?
Bu fiyatlarda hazır sistemlere genelde AM4 soket öneriyorlar. Biraz daha zorlayıp toplama pc yaparsak AM5 sokete geçersin.
O anlamaz.
35 bin TL civarında 7700xt ve am5 7500f sistem toplanır. 4060 dan daha iyi performans alırsın.Olur fakat topladığımızda daha pahalıyo geliyo anlayamdım yardımcı olurmusunuz rtx 4060 lı bir sistem olucak benim bulduğum sistem 31 k r5 5600 lü iyimi
35 bin TL civarında 7700XT ve AM5 7500F sistem toplanır. 4060'dan daha iyi performans alırsın.
Maalesef son dolar zammı PC piyasasını çok kötü etkiledi eskiden rahat alınıyordu 30 bin TL civarınızda şimdi en düşük 35 TL civarında.
Şu an PC toplayan sitelerin elinde AM4'ten kalan F/P kralı olan AM4 soket 5600 kaldı onları eritmeye çalışıyor size tavsiyem biraz daha artırırsanız çok iyi bir sistem alabilirsiniz.
4060 vs 7700XT farkı ise aşağıdaki videodan görebilirsiniz:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.