30 bin TL sistem tavsiyesi

AM5 sistem alın derim, Trendyoldaki izoly olmasada izoly ayarında.

Ek olarak RT teknoloji istemekle o teknolojiyi destekleyecek kart almak farklı şeyler. 4060 ile RT açtığınızda çok düşük FPS ler alırsınız. DLSS bu açığı biraz kapatır ama RT den doyasıya yararlanabileceğiniz güçte bir kart değil.

AM5 sistem alın derim, Trendyol'daki Izoly olmasa da Izoly ayarında.

Ek olarak RT teknoloji istemekle o teknolojiyi destekleyecek kart almak farklı şeyler. 4060 ile RT açtığınızda çok düşük FPS'ler alırsınız. DLSS bu açığı biraz kapatır ama RT'den doyasıya yararlanabileceğiniz güçte bir kart değil.

Bu sistemi almayı düşünürseniz işlemci soğutucusunu

Thermalright Assassin Spirit 120 Plus​

Olarak seçerseniz faydanıza olur ve bir süre sonra çift kanal RAM'e geçmek için kasada olanın aynısından 1 tane daha alabilirsiniz.

AM5 sistem alın derim, Trendyoldaki izoly olmasada izoly ayarında.

Ek olarak RT teknoloji istemekle o teknolojiyi destekleyecek kart almak farklı şeyler. 4060 ile RT açtığınızda çok düşük FPS ler alırsınız. DLSS bu açığı biraz kapatır ama RT den doyasıya yararlanabileceğiniz güçte bir kart değil.
AM5 nedir bilmiyorum, ama teşekkür ederim.

Monitör:
Klavye, mouse:
Sistem:

hocam rtx teknolojilerini istiyorum, bu yüzden amd pc üzer beni.
Bu fiyat bandında en mantıklısı amd tabanlı sistem almak, ayrıca bu fiyat bandında alacağınız kart en fazla 4060 ti o da çok iyi bir indirim gelmesi lazım.
Birde eğer böyle bir sistem aldırsanız bir şey fark edeceksiniz ki 4060 ti saf performans da rtx için hiç uygun bir kart değil, dlss + rt ile 60 fps zor verdiği oyunlar var.
Rtx teknolojisini stabil dlss kullanmadan 60 fps ve üstünde kullanmak için en azından bi 4070-4070 super felan almanız lazım. Onlarda en azında 40 bin tl banında. Onun için bu fiyat bandında amd çok daha mantıklı.

AM5 nedir bilmiyorum, ama teşekkür ederim.
AM5 yeni teknoloji. İşlemci 7000 serileri aynı şekilde Ram ve anakartta buna uyumlu. Attığınız sistemler AM4 yani eski nesil. İleride ram anakart veya işlemci değişimi yapmak isterseniz hepsini birden değiştirmeniz gerekecek. Güncel sistem almanız daha mantıklı.

Monitör:
Klavye, mouse:
Sistem:

Hocam buradaki PC'yi almayı düşünüyorum alınır mı? Çıkacağım Max fiyat 25k yoksa 5060 mı bekleyeyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı