30 bin TL sistem toplama önerisi

• Konuyu başlatan hofffff
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 708
Bütçe
30000
Bence olur ama kasasız kullanamam diyenler de olabilir, gayet normal. PSU için soğutucuya gerek yok, sanırım işlemci demek istediniz. Aşağıdaki model fazlasıyla yeterli olacaktır.

Evet hocam CPU demek istedim. Monitörler hakkında bilginiz var mı kalite beklemiyorum ucuz bir şey de olabilir. Gözlerimi çok yormasa iyi olurdu sadece bu bütçeye dahil değil monitör.

Eli yüzü düzgün olarak en düşük monitör bu hocam şu an. %130 sRGB ve %91.5 Adobe RGB renk gamutu var. Bu bütçe için çok iyi.

Galiba 3 farklı sitedeki satici aynı kişi. Ölü piksel var demiş başka kusur var mıdır acaba bilemedim. Sıfır üründe olmaması gerekmiyor mu böyle bir şeyin?

1764373858603.png

Monitör siparişini verdim parça parça hepsini toplayacağım 🙂

Çağ atlarsınız.
Hocam monitörüm geldi. Yeni PC'yi toplayana kadar eski PC'de kullanmak istiyorum 2. monitör olarak ama giriş portu uymuyor. Dönüştürücü almam gerekiyor ama hangi porta takacağım ki bir tane görüntü girişi var kasada.

Şimdi USB to VGA dönüştürücüsü alacağım bir de yeni monitör için HDMI to VGA mı almam gerekiyor kafam karişti.

Dosya Ekleri

• 1764693766838.png
    1764693766838.png
    582,8 KB · Görüntüleme: 6
  • 1764693783307.png
    1764693783307.png
    829,9 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
Monitör siparişini verdim parça parça hepsini toplayacağım 🙂

Hocam monitörüm geldi. Yeni PC'yi toplayana kadar eski PC'de kullanmak istiyorum 2. monitör olarak ama giriş portu uymuyor. Dönüştürücü almam gerekiyor ama hangi porta takacağım ki bir tane görüntü girişi var kasada.

Şimdi USB to VGA dönüştürücüsü alacağım bir de yeni monitör için HDMI to VGA mı almam gerekiyor kafam karişti.
VGA to HDMI ya da VGA to DP almanız lazım.

Hocam ama bir tane VGA girişi var kasada iki montörü de kullanmak istiyorum geçici, USB to VGA da almam gerekiyor mu?
Eski monitörümün iki ucu da VGA girişli ondan dolayı soruyorum.
Ya da USB to HDMI.

Hangisi mantıklı olur sizce?
Kasadaki USB çıkışından görüntü aktarımı sağlayamazsınız.

Alternatif olarak VGA Splitter alabilirsiniz ama bildiğim kadarıyla iki monitörde de aynı görüntüyü gösterebilirsiniz sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı