30 bin TL'ye kadar CS2, Valorant ve LoL için ufak kasalı sistem önerisi

H
H5 Flow özelleştirmede var baksana ona H6 ve H7 bile var. Onun dışı pek ellenecek şey görmedim özelleştirmeler cok fazla ama işini görür. H5 ile 33k oluyor yanlis gormediysem

SSD falan degisirsin değiş karışmama gerek yok soğutucu olarak beyaz ucuza çok zor o kasaya siyah beyaz yakışıyor fakat H5 icin diyorum
Bu kasa H5ten daha çok hoşuma gitti. Birde hocam sistem özelleştirmeden 1 tane önerseniz. Onlar takıp yollasa ?

Bir de hocam bunların hepsi senkronize olarak RGB çalışıyor mu?

Dosya Ekleri

• 1754937079398.png
    1754937079398.png
    83,7 KB · Görüntüleme: 15
H

Bu kasa h5ten daha çok hoşuma gitti. Bir de hocam sistem özelleştirmeden 1 tane önerseniz. Onlar takıp yollasa?

Bir de hocam bunların hepsi senkronize olarak RGB çalışıyor mu?

Hocam en rezil kasayi secmissiniz 650W halinin 800 küsur hali sanırım H5 Flow alin ya da.

Kalan kasaları seçin ve sıvı soğutma almayin cok pahalı o paraya 360mm ARGB beyaz veya siyah bulunur akvaryum alın o yüzden attığım Corsair gibi.

Son düzenleme:
H5 Flow özelleştirmede var baksana ona H6 ve H7 bile var. Onun dışı pek ellenecek şey görmedim özelleştirmeler cok fazla ama işini görür. H5 ile 33k oluyor yanlis gormediysem

SSD falan degisirsin değiş karışmama gerek yok soğutucu olarak beyaz ucuza çok zor o kasaya siyah beyaz yakışıyor fakat H5 icin diyorum
Hocam böylede sanki siyah kasa beyaz ekran kartı fln kötü mü durur ?

Dosya Ekleri

• IMG_3463.png
    IMG_3463.png
    184,6 KB · Görüntüleme: 13
Bir de hocam o Corsair kasada arkada fan yok sanırım NZXT olanlarda da toplam 2 fan var. Bir de bu sistemde RGB'yi ben belirleyebiliyor muyum istediğim gibi hepsi senkronize çalışıyor mu?

Hocam RGB için bir parça gonderiyorlar normalde ismini unuttum ona bağlayınca oluyor H5 benim bildiğim fanlar zaten RGB değil ASUS modeli güzel olabilir o yüzden attığım.

Kafana göre 5060'dan daha güçlü o kart 8 GB olmasına rağmen 16 GB versiyonunu önermiştim isteğe bağlı ileride kasa için fam önerisi açarsın ama attığım sıvı soğutucular yeterli gelir. 240mm destekliyor diye biliyorum üst taraf sadece

Kafana göre 5060'dan daha güçlü o kart 8 GB olmasına rağmen 16 GB versiyonunu önermiştim isteğe bağlı ileride kasa için fam önerisi açarsın ama attığım sıvı soğutucular yeterli gelir. 240mm destekliyor diye biliyorum üst taraf sadece.

Hocam bir tek bu soğutucu hoşuma gitmedi. Onuda ileride değişrim. Bir de bu kasaya ekstra fan almama gerek var mı? Toplam 2 fan varmış.

Hocam bir de şey diyeceğim 3 fanlı olan ekran kartıyla değiştirsem nasıl olur? Bir farkı var mı?

Son düzenleme:
Hocam bir tek bu soğutucu hoşuma gitmedi. Onuda ileride değişrim. Bir de bu kasaya ekstra fan almama gerek var mı? Toplam 2 fan varmış.

Hocam bir de şey diyeceğim 3 fanlı olan ekran kartıyla değiştirsem nasıl olur? Bir farkı var mı?

Değişebilirsin az daha serin olur beyaz 240mm atmıştım onu da takarsın yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı