30 bin TL'ye kadar yurt dışı Android telefon önerisi

BrkDeniz

Kilopat
Şu an iPhone 15 Pro kullanıyorum, 1 seneden fazla oldu ama Android tarafına geçmek istiyorum. Aklımda şu modeller var hangisini önerirsiniz? Stabilize ve kamera öncelikli tercih yapmak istiyorum.

Xiaomi 15.
Xiaomi 14 Ultra.
S25.
S24 Ultra.
15t Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende şu an aktif olarak yurt içi 15 Pro kullanıyorum, alacaksan 15t Pro alabilirsin kamerası çok kaliteli.

O zaman eğer kamera ön plandaysa 1 inç sensöründen dolayı 14 ultrayı seçerdim. Pili çok iyi değil fakat ana kamera ve telefotoda 15 Ultra dışında bu bütçelerde rakibi yok. Bu arada bu paralara kayıtlısını bulabilirsiniz.

Ayrıyeten telefonu alır almaz taiwan ROM'unu kurmanızı öneririm, global ROM'dan çok çok daha stabildir.

13 ultra kullandım kamerası güzel laf yok zoom özelliği felan dehşet iyi ancak stabilize sıfır yazılım kötüydü ön kamerası da kötüydü. Yerinde olsam s24 ultra veya biraz çıkıp s25 ultra alırım. Xiaomi yazılımı düzeltmediği sürece çileden çıkarabilir.

O da ROM'dan kaynaklı hocam. Eğer taiwan ROM'u kurulursa cihaz bambaşka bir hale bürünüyor. Hem 14 Ultra hem de 15 Ultra kullandım, taiwan ROM'unda en az 1 saat daha fazla SoC alıyordum ve animasyon kalitesi ve kararlılığı ciddi manada artıyor.

Rom kurmayacaksa çok mantıklı bir seçim değil. Görünüm olarak da samsung daha güzel görünüyor kasası ve kalemi felan var. Rom kurarsa stabil çalışırsa gerisi tercih meselesi.

ROM kurmayacaksa çok mantıklı bir seçim değil. Görünüm olarak da Samsung daha güzel görünüyor kasası ve kalemi falan var. ROM kurarsa stabil çalışırsa gerisi tercih meselesi.

Xiaomi tarafında beni en çok düşündüren yazılımı zaten yoksa direkt tercih ederdim. Kompakt olmasından dolayı S25 de kafamı çok karıştırıyor.

Xiaomi tarafında beni en çok düşündüren yazılımı zaten yoksa direkt tercih ederdim. Kompakt olmasından dolayı S25 de kafamı çok karıştırıyor.
Romla felan uğraşmam diyorsan Samsung al bence. Xiaomi kullandım oyun ve kamera performansı dışında hiçbir avantajı yok. Sadece arka kamera için geçerli birde. S24 ultra veya 25 ultra alabilirsen çok daha iyi olur senin için. Xiaomideki hızlı şarj avantajdı birde hakkını yemeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…