30 bin TL'ye laptop önerisi

Eren Aktas

Kilopat
Herkese iyi aksamlar merhaba 30-32K arası veya altı laptop önerisi yapabilecek var mı? Seneye üniversiteye başlayacağım ve bölümüm muhtemelen bilgisayar üzerine olacak, bugüne kadar hep masaüstü bilgisayara sahip oldum. Tek bildiğim şey laptoplar konusunda ekran kartı TDP değerine dikkat etmem gerektiği. HP Victus düşünüyorum ama binlerce modeli var hangisini almalıyım? Hangisi mantıklı bılmıyorum.

Bütçeme göre sizce bu laptop alınır mı?

Önerilerinizi fikirlerini bekliyorum.

Herkese iyi aksamlar merhaba 30-32K arası veya altı laptop önerisi yapabilecek var mı? Seneye üniversiteye başlayacağım ve bölümüm muhtemelen bilgisayar üzerine olacak, bugüne kadar hep masaüstü bilgisayara sahip oldum. Tek bildiğim şey laptoplar konusunda ekran kartı TDP değerine dikkat etmem gerektiği. HP Victus düşünüyorum ama binlerce modeli var hangisini almalıyım? Hangisi mantıklı bılmıyorum.

Bütçeme göre sizce bu laptop alınır mı?

Önerilerinizi fikirlerini bekliyorum.

Kesinlikle alınmaz ekran kartı çok zayıf fiyatına göre en üsttekine bakabilirsiniz sizi hiç üzmeyecektir attığınız modelden birkaç kat fark atar emin olun
Aşağıdakide alınabilir 10GB VRAM avantajı var ama üsttekini öneririm kesinlikle.

Bütçe hiç artmazsa en aşağıdakini alabilirsiniz.

Kesinlikle alınmaz ekran kartı çok zayıf fiyatına göre buna bakabilirsiniz.
Aşağıdakide alınabilir 10GB VRAM avantajı var ama üsttekini öneririm kesinlikle

Bütçe hiç. Artmazsa.
çok teşekkür ederim, hemen inceliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı