30 bin TL'ye monitör önerisi

Bütçe
25000-30000
Daha fazla  
Herkese selam 2K OLED panel 27 inç veya üzeri 144-360Hz arası genelde hikaye oyunları için kullanacağım bir monitör arıyorum, Hz konusunda F/P olacaksa 144Hz bile kullanırım sağlam görüntü ve gözü yormayan kaliteli bir monitör öncelliğimdir. Şu anlık aklımda bunlar var:

Daha iyi bir fikriniz varsa yardımcı olursanız memnun olurum.
RTX 4070 Super ile kullanacağım.

Herkese selam 2K OLED panel 27 inç veya üzeri 144-360Hz arası genelde hikaye oyunları için kullanacağım bir monitör arıyorum, Hz konusunda F/P olacaksa 144Hz bile kullanırım sağlam görüntü ve gözü yormayan kaliteli bir monitör öncelliğimdir. Şu anlık aklımda bunlar var:

Daha iyi bir fikriniz varsa yardımcı olursanız memnun olurum.
RTX 4070 Super ile kullanacağım.

Param cebimde kalsın derseniz Samsung olan monitör öğrenci indirimi ile 18k ya geliyor. 360Hz olanı da var ama onun stoğu yok beklerseniz onu da alabilirsiniz o da 20k ya düşüyordu.

Hocam linkte öğrenci indirimli bir fiyat göremedim link atma şansınız varsa atabilir misiniz?

Öğrenci indirimi için sizin giriş yapmanız lazım çevrenizden veya akrabalarınızdan herhangi bir öğrenci kimliğiyle, e-Devlet'ini kullanarak girebilirsiniz altta adımları anlatıyor.

Öğrenci indirimi için sizin giriş yapmanız lazım çevrenizden veya akrabalarınızdan herhangi bir öğrenci kimliğiyle, e-Devlet'ini kullanarak girebilirsiniz altta adımları anlatıyor.

Yardımın için sağ ol dostum sayende param cebimde kaldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı