30 bin TL'ye oyun için sistem önerisi

Daha fazla  
Selamlar, Kasım ayında PC alacağım. Ay içinde beklemem gereken indirim zamanları ne zaman? Kara Cuma'da hangi sitelerde indirim oluyor? Eğer gözünüze çarpan indirimli ürün varsa/nerede oluşuyorsa paylaşır mısınız?

İstediğim özellikler:
  • DDR5.
  • Ekran kartı mümkünse 4000 serisi ve lütfen "Ti" modeli olsun.
  • Hazır kasa şeklinde.
  • AMD ile ilgili ön yargım yok ama sistemi bilmiyorum, o yüzden lütfen eklemeyin.

Örnek sistem buydu ancak geç kaldığım için 29.000 iken kaçırdım ve zam geldi

Desteklerinizi bekliyorum.
Saygılarımla.
Volkan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeye NVIDIA GPU almak mantıklı değil, sistemi bilmiyorum desende oyun oynayacaksan bir şey bilmene gerek yok. Bütçe çıkarsa:
RAM'i Kingston 32 yap, bir de işlemci soğutucu ekle.

Yoksa:
İşlemci soğutucu al.

4060 ti'da ısrarcıysan:

Bu sisteme bu para verilmez bu daha şurdan 1.5-2 ay önce 20kydı bekleyin kışın zaten alımlar düşünce fiyat düşümüne giderler. Aceleniz yoksa Aralık-Ocak'ta almaya çalışın.

Hocam ben Vatan'dan 24.8k'ya R5 5600X RTX 4060 TI'lı sistem aldım 31 Ekim'de.
Bu attığınız bence çok pahalı...

Arkadaşın önerisi olan RX 7700 XT'li sistem çok daha uygun...

Attığım sistemler daha iyi.

Tüm katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Ekteki linkte bulduğum bilgisayarı biraz güncelledim. SSDyi 1 Tb yapıp işlemci soğutucusu ekledim.

Birkaç sorum var sadece

1-) İşlemci ve ekran kattı gayet iyi anakart da okay. Ancak Lexar markayı duyduğumu hatırlamıyorum sizce iyi mi?

2-) Ram 2x8gb şuanda 16gb bulamadım, 32 yapmak istenirse ne yapalım

3-) Dış kasa çok ucube )) çok seçenek de yok 1k da sadece kasa için vermek istemiyorum :')

~29.000tl

Aynı zamanda bunu da inceledim ve soğutucu ram ve ssd değiştirdim. Yaklaşık 34.000 oldu.

Son sorum daha iyi fiyat fırsatları için Kara Cumayı bekleyeyim mi? Kışı bekleyemem winter is coming

Bu en iyisi şu an. Beklemeden alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…