30 kilometredeki okula gitmek yerine nakil aldırmak mantıklı mı?

Bana kalırsa çevre olarak sorun çekmem derseniz düşünmeden nakil alın. 2 saat yol çok fazla lise için.
Çevre olarak karasizim iste , oraya nakil aldirmazsam orda arkadaslarim olmaz o sıkıntı

1 hafta git ikinci hafta nakil aldırın diye yalvarırsın. Her gün o yol çekilmez.
O sekil yapacagim hocam bi süre normal giderim olmadi yol cok yipratirsa nakil aldiririm

Çevreyi falan asla düşünme git gel 3 4 saat yola gidecek ben zamanında pişman oldum biliyorum o olayı ileride çok pişman olursun niye o kadar yol çektim diye.
Haklısınız hocalarim bi süre gidecegim sonra mecbue nakil aldiririm sonradan gidince bi okula alisirmiyim onu dusunuyorum utangac biri degilim normalde ama sonrada gidince garip olur

Hocam hiç tereddüt etmeyin . Sonradan gidince kimse sizle muhattap olmaz düşüncesi çok yanlış. Bende nakil gitmiştim okulumdan eğer gittiğin sınıf kafa dengi olmazsa farklı sınıfa geçersin. Her türlü çözüm var en azından şimdi gidersen arkadaşlarınla yaz tatilinde kaynaşırsın. Okuldaki 2 3 ay alışmaya gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…