Creaters Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 725 Çözümler 5 12 Aralık 2022 #11 Baran0141 dedi: sınırlayıcı olabiliyor bu tür sitelerde başka bir dosya üzerinden deneyin. Burdan deneyebilirsiniz Test Files Genişletmek için tıkla... Türknet gigafiber kullanıyorum. 10 GB'lık olanı indirmeye başladım fakat 4.0 Mbps'yi geçmiyor.
Baran0141 dedi: sınırlayıcı olabiliyor bu tür sitelerde başka bir dosya üzerinden deneyin. Burdan deneyebilirsiniz Test Files Genişletmek için tıkla... Türknet gigafiber kullanıyorum. 10 GB'lık olanı indirmeye başladım fakat 4.0 Mbps'yi geçmiyor.
Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 11 Yer Nordland 12 Aralık 2022 #12 Creaters dedi: Türknet gigafiber kullanıyorum. 10 GB'lık olanı indirmeye başladım fakat 4.0 Mbps'yi geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum İDM ile deneyin en iyi sonucu o verir.
Creaters dedi: Türknet gigafiber kullanıyorum. 10 GB'lık olanı indirmeye başladım fakat 4.0 Mbps'yi geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum İDM ile deneyin en iyi sonucu o verir.
Creaters Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 725 Çözümler 5 12 Aralık 2022 #13 Baran0141 dedi: Bilemiyorum İDM ile deneyin en iyi sonucu o verir. Genişletmek için tıkla... Valla bilemedim. Steam üzerinden oyun indirdiğimde 90 Mbps ile indiriyor. Tarayıcı - İDM farkı bu kadar olmamalı.
Baran0141 dedi: Bilemiyorum İDM ile deneyin en iyi sonucu o verir. Genişletmek için tıkla... Valla bilemedim. Steam üzerinden oyun indirdiğimde 90 Mbps ile indiriyor. Tarayıcı - İDM farkı bu kadar olmamalı.
Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 11 Yer Nordland 12 Aralık 2022 #14 Creaters dedi: Vallahi bilemedim. Steam üzerinden oyun indirdiğimde 90 Mbps ile indiriyor. Tarayıcı - IDM farkı bu kadar olmamalı. Genişletmek için tıkla... Chrome'da da sınırlandırma olabilir bende hiç Chrom'da tam hız alabildiğimi hatırlamıyorum.
Creaters dedi: Vallahi bilemedim. Steam üzerinden oyun indirdiğimde 90 Mbps ile indiriyor. Tarayıcı - IDM farkı bu kadar olmamalı. Genişletmek için tıkla... Chrome'da da sınırlandırma olabilir bende hiç Chrom'da tam hız alabildiğimi hatırlamıyorum.
KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 12 Aralık 2022 #15 Farklı sitelerden indirme yapmayı deneyin. Hız yüksek ise indirdiğiniz siteden kaynaklı muhtemelen. Kabloyla bağlanmayı deneyin.
Farklı sitelerden indirme yapmayı deneyin. Hız yüksek ise indirdiğiniz siteden kaynaklı muhtemelen. Kabloyla bağlanmayı deneyin.
Uras.09 Centipat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #16 İlginiz için teşekkür ederim.