30 serisi laptopların çıkış tarihi tahmini ne zaman?

57229

Megapat
Merhabalar.

1050 Ti laptop kullanıcısıyım Full HD Cyberpunk oynayamıyorum ve 30 serisi laptopları beklemekteyim. Sizce çıkış tarihi tahmini ne zamanı bulur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası 15.000-20.000TL ve üzeri bir bütçe ayırmadıysanız beklemenizi önermem. RTX 3000 serisi GPU'ların parası ortada bir de üstüne onu besleyebilecek işlemci ve incelik+taşınabilirlik söz konusu olduğunda pek erişilebilir olmayacaktır.

Açıkçası 15.000-20.000TL ve üzeri bir bütçe ayırmadıysanız beklemenizi önermem. RTX 3000 serisi GPU'ların parası ortada bir de üstüne onu besleyebilecek işlemci ve incelik+taşınabilirlik söz konusu olduğunda pek erişilebilir olmayacaktır.
15,20 az kaldı bence. Şuanda bile RTX2070 li laptoplar 15 civarına satılıyor ki yeni mimari ile fiyatlar daha da uçuşa geçeceğini düşünüyorum.

Fiyatları arttıran şey genelde mimari olmuyor. Dolar kuru artmazsa ya da ekstra vergi gelmezse 20K ya RTX 3070'li laptop alınır. rtx 3060 li laptopların 13-15K civarında olacağını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı