30 TL altı güzel Steam'de olan oyunlar

İndirimlerde L4D2, Paper's Please, HL2, Undertale, Don't Starve Together, Terraria. İndirimde çok uygun fiyatlara düşüyorlar adam gibi bir indirim olursa. Beğendiklerinizi alabilirsiniz.
 
Düşük bir PC'm olduğunda düşük gereksinimli oyunlardan bir liste oluşturmuştum ve almıştım. Yazacağım oyunların hepsinin türleri ilgini çekmeyebilir ama hepsinin türünü seven için güzel oyunlar olduğunu düşünüyorum ve indirimde oldukça uyguna bulabilirsin. Listeyi türlere ayırmaya üşendim karışık yazıyorum:
Age of Empires 2, Heroes of Might and Magic 3, Terraria, Mount and Blade: Warband, Undermine, Dead Cells, Hades, GemCraft- Chasing Shadows, Torchlight 2, FTL: Faster Than Light, Half Life, Slay the Spire, Caveblazers, Commandos: Behind Enemy Lines, Commandos 2: Men of Courage, Rogue Legacy, Dealer's Life, Risk of Rain, N++, Into the Breach, Worms: Reloaded, Hitman 2: Silent Assasin, Hitman: Bloodmoney, Darkest Dungeon, Starbound, Company of Heroes, Portal serisi, Salt and Sanctuary, Thief 2, Thief: Deadly Shadows, Sid Meier's Pirates!, Broforce, Crypt of the Necrodancer, Desperados: Wanted Dead or Alive, Starbound, Baldur's Gate 1 ve 2, Binding of Isaac

Düşük bir sistemin varsa özellikle eski RPG'ler ve Roguelite türü oyunlar gerçekten dostun oluyor, bu türler hoşuna giderse vakit geçirebileceğin iyi bir süre ortaya çıkıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı