300.000 TL araç önerisi

ercanova

Hectopat
Katılım
10 Aralık 2020
Mesajlar
57
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Megane 4 2021 model aracım var fakat satmayı düşünüyorum. Bankaya 80 bin kadar borcu var, onu kapatıp kalan para ile 2. el bir araç arıyorum. 5.30D gibi bir araç düşünüyorum fakat alırken neye dikkat etmek lazım BMW'de? Ve eski model olduğu için pişman falan olur muyum veya baska arac önerisi var midir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Borçtan dolayı mı satmayı düşünüyordunuz? Zaten BMW gibi bir araç almazsanız düşüşü hissedersiniz. Maalesef şöyle bir gerçekte var 530D modeli KM'si düşük 1999 falan gelir ancak bu bütçeye. Neler istiyorsun tam olarak arabadan?
 
Daha ekonomik ve daha yeni modellere bakın derim. Sedan mı istiyorsunuz? Hangi tip?

Evet sedan istiyorum.
Borçtan dolayı mı satmayı düşünüyordunuz? Zaten BMW gibi bir araç almazsanız düşüşü hissedersiniz. Maalesef şöyle bir gerçekte var 530D modeli Km'si düşük 1999 falan gelir ancak bu bütçeye. Neler istiyorsun tam olarak arabadan?

BMW / 5 Serisi / 530d / Standart / ABK MOTORS | DEĞİŞENSİZ | ELKT.DRKSYN | ISITMA | ELKT.PERDE sahibinden.comda - 1027282064 KMS'i yüksek fakat sıfır motor takılmış diye açıklamaya düşmüş fakat kararsızım alınır mı? Alınmaz mi?
 
Sıfır sandık motor ise alınabilir. Çıkma ise bence bulaşılmaz. Performans, konfor olarak 10 numara araba zaten bunu siz de biliyorsunuzdur. İşin kötü yanı bu yaşta bir Almanın ne yapacağını kimse kesin olarak söyleyemez. 5 serisi bir araba zaten. Risk var yani ama değer mi tartışılır ki bence değer böyle bir araba için.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı