300-400 TL akıllı saat önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5
RAM: 16gb DDR4
EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ
ASUS TUF GAMİNG F15
Meslek
öğrenci
300-400 TL arası akıllı saat arıyorum. Öneriniz var mı?

Selam dostum. Takdir edersin ki 300-400 TL düşük bir fiyat akıllı saat için. Ama sana önerebileceğim yine de bir saat var. Beğenir misin, alır mısın bilmiyorum ama bu fiyata genelde adını bile duymadığın replika markalardan başka bir şey yok genel olarak. Ama adını bildiğimiz bir markanın bir saati öne çıkıyor bu fiyata o da Xiaomi Amazfit Neo Retro.

Bu linkten bakabilirsin ve YouTube'dan bazı incelemelerini izleyebilirsin. Retro saat görünümlü ama çeşitli akıllı saat fonksiyonlarına sahip çok güzel bir saat yapmışlar bana göre. Uygun fiyatlı seçenek arayanlar için çakma olduğu çok belli olan replikalardan çok daha mantıklı, tasarımıyla da ilgi çekici ve orijinal olan bir saat diye düşünüyorum.

Selam dostum. Takdir edersin ki 300-400 TL düşük bir fiyat akıllı saat için. Ama sana önerebileceğim yine de bir saat var. Beğenir misin, alır mısın bilmiyorum ama bu fiyata genelde adını bile duymadığın replika markalardan başka bir şey yok genel olarak. Ama adını bildiğimiz bir markanın bir saati öne çıkıyor bu fiyata o da Xiaomi Amazfit Neo retro.

Bu linkten bakabilirsin ve YouTube'dan bazı incelemelerini izleyebilirsin. Retro saat görünümlü ama çeşitli akıllı saat fonksiyonlarına sahip çok güzel bir saat yapmışlar bana göre. Uygun fiyatlı seçenek arayanlar için çakma olduğu çok belli olan replikalardan çok daha mantıklı, tasarımıyla da ilgi çekici ve orijinal olan bir saat diye düşünüyorum.

Hocam bu fiyata Reeder S2 Max buldum. O nasıl sizce? Retro görünüm pek hoşuma gitmiyor.

Hocam bu fiyata Reeder S2 Max buldum. O nasıl sizce? Retro görünüm pek hoşuma gitmiyor.
Ona da baktım 1-2 videosunu izledim eğer bu fiyata aldığım saat Apple Watch'a benzesin, ekranı daha büyük olsun falan diyorsan düşünebilirsin. Reeder en azından yine ne idüğü belirsiz bir marka değil sonuçta. Ama ben bu fiyata bir saat alacak olsam retro görünümlü Amazfit'i seçerdim çok hoşuma gitti. Amaca yönelik, abartılı olmayan, çok özelliği varmış gibi görünmeye çalışmayan, başka modellerin taklidi olmaya çalışmayan orijinal bir saat bence. Üstelik pil konusu da var Amazfit Neo Retro'yu 20 güne yakın kullanabilirsin ama Reeder'ı 1,5-2 günde bir şarja takarsın. Yine de sen bilirsin tabi artılarını eksilerini değerlendirmek sana kalmış. Ama izlediğim kadarıyla Reeder da alınabilir gibi görünüyor.

Bu arada ben akıllı saat dedin diye "saat" formatlı ürünlere bakıyorum ama üstteki arkadaşın dediği gibi "akıllı bileklik" de düşünebilirsin. Mi Band modelleri çok iyidir. Kesinlikle öneririm. Mi Band 3 ve 6 kullanmıştım zamanında. Apple Watch'ım olmasa Mi Band'den devam ederdim muhtemelen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı