300-400 TL arası oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
300-400

Bugra09

Decapat
Katılım
24 Kasım 2020
Mesajlar
65
Uzun zamandır araştırıyorum fiyatlar çok yüksek olduğu için istediğim özelliklere sahip kulaklığı tam olarak bulamadım. Bu fiyat aralıklarında zaten stereo kulaklık olacağı için benim için önemli olan mikrofonu rp yapmayı düşünüyorum. İnternette zaten Mic test dinleyerek ufak da olsa anlaşılıyor ancak kimi ses kartı kullanıyor kimi kullanmıyor işin içinden çıkamadım yardımcı olursanız sevinirim. Bu kulaklıklar arasında kaldım tabii bu fiyatlar arasında başka seçenekler olursa değerlendiririm 350TL aşmasın ancak aşacaksa da çok güzel bir mikrofonu olmalı.

Logitech G332 (dinlediğim kadarıyla Game Note'dan daha kötü bir mikrofonu var ama yine de size sormak istedim)
Cooler Master ch321.
Game Note H2002D.
JBL quantum 100 (markası güvenilir ancak bunun da mikrofonu başaralı değil gibi geldi bana en azından Game Note göre )
 
Anker Soundcore Strike 3 bu kulaklık nasıl az önce denk geldi 7.1 özelliği başarılı deniliyor normalde ümidimi kesmiştim bu fiyatlardan dolayı ancak şu an emin olamadım H2002D ses kartı bulunmuyor derken mikrofon kalitesinin CH321"e göre daha kötü olacağını mı düşünüyorsunuz zira int mikrofon testlerini dinledim Game Note başarılı geldi ama kimin sisteminde ses kartı kullanıp kullanmadığı tam belli olmuyor. CH321 ile Anker Soundcore Strike 3 kıyaslarsak sizce hangisi daha başarılı.
 
Malzeme kalitesi olarak CH321 daha başarılı ama ses kalitesi bakımdan Strike 3 daha üstün, mikrofon kalitesine gelecek olursak burada durumlar karışık Strike 3’ün mikrofonu biraz fazla arka plan gürültüsü alıyor ama yazılım ile minimuma düşürülebilir, CH321’in de mikrofonu fiyatına göre gayet iyi.

H2002D güzel bir kulaklık ama eski bir anakartınız var ise tam verim alamayabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı