Bakmanızda fayda var.
Ek olarak Nanokatalog'un ürünleri yurt dışından getirdiğini belirtmeme gerek var mı? Bilmiyorsanız buna da bakmanızı öneririm. Forum üzerinde konusu mevcuttu.
Nanokatalogu ilk defa sizden duyuyorum. Hepsi burada üzerinde buldum biraz daha pahalı fakat daha erken geliyor. Bana biraz daha erken gelmesi gerekte. Ekte mevcut.
Kingston HyperX Fury Red 4GB 1600MHz DDR3 Ram (HX316C10FR/4) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Sadece buna bağlı kalmanıza gerek yok farklı RAM'lere de bakabilirsiniz. Özelliklerini öğrenmek istediğiniz RAM'in kodunu Google'a aratırsanız özelliklerine ulaşabilirsiniz zaten. Eğer bundan iyisini bulamazsanız alırsınız.
Renge göre fark ediyor muydu ya ? Bütçem pek iyi değil. Para biriktirmek için zaman yok şuanlık.
R7 240 ve bu bellek ile (Toplam 8GB olacak.) Pubg lite fps drop yemeden oynayabilir miyim?
Yok ya söz dinlememek değil Amacım çok yüksek grafikte oynamak değil. Fps drop yemeyim yeter.
Yine de sizi dinleyeyim diyorum gtx 750 ti de alamıyorum ne yapsak ki
750 TI ile arasında çok fark var. Ancak alacak olan, parayı verecek sensin. Karar sana kalmış.
Bir de bu işin 750 TI'ı alma boyutu var. Malum 2. el alacaksınız.
Ve çok yüksek müsadenizle PSU'nuzu sorabilir miyim? Çok hızlı cevap yazıyorsunuz sorunuza cevap yazayım derken ne yazacağımı unutuyorum PSU'nuz yeterli değilse bir de PSU masrafı çıkmasın 750 TI için. O zaman R7 240 alıp geçersiniz.
Kararımı verdim. Çok az daha para biriktirip 750 TI alacağım. 2. ele pek güvenmem. Orjinalinden alacağım. Ve aynı şekilde daha dün önerdiğiniz RAM'i .
Bu arada sitesini bulamadım nereden alacağıma karar veremedim. Çin olmasında bir site verir misiniz?