300-400 TL mouse önerisi

Bütçe
400TL

DuckFather

Hectopat
Katılım
3 Haziran 2020
Mesajlar
53
Yer
Duckland
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 2 senedir bilgisayar oynamayı ve donanımları takip etmeyi bırakmış bir arkadaşınızım. Bundan öncesinde piyasayı sıkı takip eder ve her ürün için kafamda bir favori listesi oluştururdum. Yakında kardeşimin doğum günü var ve fareye ihtiyacı bulunuyor. Ona hediye olarak mouse almak istiyorum ancak piyasaya artık yabancı olduğumu fark ettim. Kardeşime almak istediğim mouse SteelSeries Rival 3 ayarında bir model olsun istiyorum. Çok sevdiğim bir modeldi ama yeni modeller nasıldır çok bir fikrim yok. Bu yüzden sizden yardım istediğim konu şu özellikle Rival 3 seven arkadaşlar ne model önerirsiniz, yoksa yaşlı kurt Rival 3 hala alınır mı? (bütçem başlıkta belirtildiği gibi maksimum 400 olur)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an da rival 3 kullanıyorum bence harika bir mouse ele tam oturuyor rgbleri kendi programından ayarlama 8500 cpı bence kardeşinin eli çok da büyük değilse alabilirsin tavsiye ederim.
 
Neden mesajımı beğenmediniz?
Essential ve G102 eskide kaldı hocam. Linkledikleriniz arasında DeathAdder V2 Mini diğerlerinden iyi ama bütçede daha kaliteli mouse'lar var. Bütçe önerdiğim mouse'lara yetiyorken DA V2 Mini alınmaz. Eğer maksimum 300TL verilebilseydi mantıklı bir seçim olabilirdi. Bir de 389TL'yi hak etmez, burada daha ucuz.
 
Arkadaşlar yazdığım konudan biraz daha dışarı çıkmışsınız. Ben Rival 710 kullanan ve geçmişte arkadaşlarımda vs. Rival 3 kullanmış birisi olarak, Rival 3’ü beğeniyorum. Son iki sene içinde çıkmış olan bir model varsa önerebilir misiniz? Eğer başka öneri olmazsa Rival 3 satın alacağım.
 

Geri
Yukarı