300-400 TL Sessiz Mekanik Klavye Önerisi

Ataberk533

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar klavyem sanırım bozulmaya başladı o yüzden yeni klavye arıyorum. Çok fazla moba oynuyorum ve bu yüzden mavi ya da red switch olmayan, çok sesli olmayan, çok iyi anti-ghosting değerine sahip olan mekanik klavye tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem 300-400 TL arası, altı da olabilir, üstü de olabilir ama 300-350 TL civarlarında olursa çok güzel olur. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Moba için tactical sanırım daha iyiydi ama Gigabyte K83 Cherry MX Red kullanıyor. Basımı hafif, hissiyatı güzel. Işıklandırması yok ama. Fiyatı da 230 TL.

Şöyle bir dediklerinize göz atınca da size en uygun brown switch gibi duruyor. HyperX Alloy FPS'in Cherry MX Brown modelinin indirime girmesini bekleyebilirsiniz ya da eski olması sıkıntı değil ise bu klavyeye bakabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam brown daktilo sesi veriyordu. Red veya siyahta dediğim gibi iyi seçim olabilir. Siyah olarakta Gateron switchli James Donkey 619 var.

K83 dediginiz gibi çok uygun fakat red switch tuşları var, bu switchler çok sesli ve tuşlar basılı kalıyor, kahverengi gibi sessiz ve sekenlerden değil. Başka tavsiyeleriniz var mı ? Yine böyle ledsiz olsa olur, hiç fark etmez.
GK-K83 sizin için en uygun seçim olur.
Buna benzer Brown switch'li bulabilme şansım var mı ? Red switchler çok sesli ve basışı beni rahatsız ediyor.
Ellerim büyük ve yanlışlıkla tuşlara basabiliyorum, bu yüzden Red switch'ler biraz sıkıntı çıkartabilirler çok hassas olduğundan.

Red Switch o kadar da sesli değil aslında ama dediğiniz gibi Cherry MX Red hafif basım olduğu için öyle bir durumda sıkıntı yaratabilir. Aslında attığım CM Storm alternatif modelinde Cherry MX Brown kullanılıyor. Klavye sadece biraz eski o kadar.

O fiyata türkiyede brown klavye bulunacağını sanmıyorum, ancak yurt dışından getirilirse, belki. Red switchler brown switchlerden daha sessizdir ve basışı lineerdir, neyinden rahatsız oldunuz anlayamadım.

O fiyata türkiyede brown klavye bulunacağını sanmıyorum, ancak yurt dışından getirilirse, belki. Red switchler brown switchlerden daha sessizdir ve basışı lineerdir, neyinden rahatsız oldunuz anlayamadım.
Kırmızılar çok hassastı o yüzden sevmiyordum, ama dediğiniz gibi daha sessiz ise kahverengilerden hiçbir sorun yok demektir.

Teşekkür ederim, dediğiniz klavyeyi alacağım. Bu indirimi, bu fırsatı bana gösterdiğiniz için size minnettarım.
Youtubeda karşılaştırmalarını dinleyebilirsiniz, ancak red en sessiz olanlardandır.
Size de teşekkür ederim.
Kusura bakmayın rahatsızlık veriyorum da son bir soru daha sormak istiyorum, bahsettiğiniz klavye Gıgabyte Aorus Gk-force-k83 Mekanık Oyuncu Klavye Sıyah - n11.com bu klavye değil mi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…