300-400 TL'ye gamepad önerisi

O kadar da kötü olmaz kör nokta isterse 20 olsun profesyonel değilseniz anlamazsınnız daha önce elimden en az 8-9 kol geçti eğer orijinal almayacaksanız en ucuzu en iyisidir. Hangi kuponla alıyorsunuz bu arada?
N11 in kuponuyla aldım hepsiburada'nın galiba merhaba75 kuponu vardı tam hatırlamıyorsam yeni hesaplara

Hocam bence de da 4 almanız daha mantıklı çünkü Xbox 360 ın yorumlarında kötü şeyler duydum

Hocam zaten Xbox 360 kolunu driver yüklememek için alıyoruz zaten

Son düzenleme:
Evet bende okudum 4 ün bir yorumu olmasına rağmen çok güncel ve olumlu bir yorum isterseniz bakabilirsiniz saolun tekrardan, satın aldıktan sonra ve kullanmaya başlayınca sizi bilgilendireceğim. Siz de öyle yaparsanız sevinirim.

Ben de öyle yapacağım hocam elimden geleni yapıyorum

Dostum şaka gibi alırken ürüne zam geldi 400tl oldu ama sanırım farklı rengini alacağım.

Dostum şaka gibi alırken ürüne zam geldi 400tl oldu ama sanırım farklı rengini alacağım.
Hocam yeni hesap açın Hepsiburada dan ardından MERHABA75 kodunu girin 75 TL kupon var

Hangi ürün yues mi diğeri mi

Hocam ben aldım pahalı olanın kırmızısını 75 TL indirim kuponu ile 344 e geldi

Bakıyorum hocam

@KiloZuluSierra hocam 289 gözüküyor 75 TL indirim ile çok ucuza almış olursunuz. Ama ben olsam Y U E S yazmasını istemem tuşlarda
Allah Allah bende 400 gözüküyor sepette beklettiğim için zammı yapmış acaba?
150 tl fark olduğu için yues yazısı pek önemli değil.

Dosya Ekleri

• a.JPG
    25,1 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…