memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #121 Radagon dedi: Normal hocam çalışmasında bir sıkıntı yoksa. Genişletmek için tıkla... Hocam ama L2 ye göre yumuşak Radagon dedi: Normal hocam çalışmasında bir sıkıntı yoksa. Genişletmek için tıkla... Normalde 1 yılda oluyormuş benimki bir günde oldu
Radagon dedi: Normal hocam çalışmasında bir sıkıntı yoksa. Genişletmek için tıkla... Hocam ama L2 ye göre yumuşak Radagon dedi: Normal hocam çalışmasında bir sıkıntı yoksa. Genişletmek için tıkla... Normalde 1 yılda oluyormuş benimki bir günde oldu
Radagon Centipat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #122 memcathzr dedi: Hocam ama l2'ye göre yumuşak. Normalde 1 yılda oluyormuş benimki bir günde oldu. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkartıyorsa iade et hocam.
memcathzr dedi: Hocam ama l2'ye göre yumuşak. Normalde 1 yılda oluyormuş benimki bir günde oldu. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkartıyorsa iade et hocam.
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #123 Radagon dedi: Sıkıntı çıkartıyorsa iade et hocam. Genişletmek için tıkla... Bence de hocam ama ithalatçı garantili diyor acaba garanti çalışır mı
Radagon dedi: Sıkıntı çıkartıyorsa iade et hocam. Genişletmek için tıkla... Bence de hocam ama ithalatçı garantili diyor acaba garanti çalışır mı
Radagon Centipat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #124 Hocam çalışmasında sıkıntı yoksa hiç uğraşma bence
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #125 Radagon dedi: Hocam çalışmasında sıkıntı yoksa hiç uğraşma bence Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar 400 TL verdim ve 1 günde yumuşaması çok kötü
Radagon dedi: Hocam çalışmasında sıkıntı yoksa hiç uğraşma bence Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar 400 TL verdim ve 1 günde yumuşaması çok kötü
Radagon Centipat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #126 Bende de aynı hocam diğer insanlarda sert mi L2 tuşu
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #127 Radagon dedi: Bende de aynı hocam diğer insanlarda sert mi L2 tuşu Genişletmek için tıkla... Hocam normalde o yumuşaklığı 1 yılda hissediliyormuş
Radagon dedi: Bende de aynı hocam diğer insanlarda sert mi L2 tuşu Genişletmek için tıkla... Hocam normalde o yumuşaklığı 1 yılda hissediliyormuş
Radagon Centipat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #128 Hocam ben önceden hiç kullanmamıştım sert basmamak lazım tuşlara klavye gibi değil.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.518 Makaleler 1 Çözümler 12 13 Temmuz 2023 #129 memcathzr dedi: Hocam sizde r2 yumuşak geliyor mu ona göre iade edeceğim Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 4 5 saattir kullanım sonrası hayır diyebilirim. memcathzr dedi: Hocam normalde o yumuşaklığı 1 yılda hissediliyormuş Genişletmek için tıkla... Valla övünmek gibi olmasın ama hiç düşünmeden abana abana basıyorum tuşlara şu anlık sorun yok.
memcathzr dedi: Hocam sizde r2 yumuşak geliyor mu ona göre iade edeceğim Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 4 5 saattir kullanım sonrası hayır diyebilirim. memcathzr dedi: Hocam normalde o yumuşaklığı 1 yılda hissediliyormuş Genişletmek için tıkla... Valla övünmek gibi olmasın ama hiç düşünmeden abana abana basıyorum tuşlara şu anlık sorun yok.
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #130 KiloZuluSierra dedi: Yaklaşık 4 5 saattir kullanım sonrası hayır diyebilirim. Valla övünmek gibi olmasın ama hiç düşünmeden abana abana basıyorum tuşlara şu anlık sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam iade edicem zaten bende yues alcam KiloZuluSierra dedi: Yaklaşık 4 5 saattir kullanım sonrası hayır diyebilirim. Valla övünmek gibi olmasın ama hiç düşünmeden abana abana basıyorum tuşlara şu anlık sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam benim arkım da da onun PS 3 versiyonu var çok kaliteli diyor sizce nasıl dokunmatiği fln çalışıyor mu Son düzenleme: 13 Temmuz 2023
KiloZuluSierra dedi: Yaklaşık 4 5 saattir kullanım sonrası hayır diyebilirim. Valla övünmek gibi olmasın ama hiç düşünmeden abana abana basıyorum tuşlara şu anlık sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam iade edicem zaten bende yues alcam KiloZuluSierra dedi: Yaklaşık 4 5 saattir kullanım sonrası hayır diyebilirim. Valla övünmek gibi olmasın ama hiç düşünmeden abana abana basıyorum tuşlara şu anlık sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam benim arkım da da onun PS 3 versiyonu var çok kaliteli diyor sizce nasıl dokunmatiği fln çalışıyor mu