Dokunmatiği derken ortası mı ? O ne işe yarıyor bilmiyorum ama çalışmıyor galiba ya da ben kullanmıyorum onun harici her şey mükemmel. Gözün kapalı versem eskisiyle farkını veya orijinalle anlamazsın.(Hepsibuarada 75 kodunu geri veriyor müşteri hizmetlerinde talepte bulunun kabul etmezlerse arkadaşta oldu vs. deyin. Biri kabul etmezse tekrar sorun kabul olur.)(289 artı kuponla 214 e gelen ürün 389 tl olmuş ben son anda aldım, ben alırken fiyat güncellemesi yapıyorlardı sanırım çünkü ben bir rengi almak isterken tam o anda zam geldi.Görüntü önemsiz derseniz bir kaç tane 289luk kalmış god of war desenli falan.)
Hocam hata yapmışsınız iade edip yues almak daha mantıklıydı, yan sanayinin garantsi mi olur? Garanti diye gönderdiğinizde uğraşmazlar bile bence artı olarak baya beklersiniz, ama yinede iyi olur heralde.
Hocam hata yapmışsınız iade edip yues almak daha mantıklıydı, yan sanayinin garantsi mi olur? Garanti diye gönderdiğinizde uğraşmazlar bile bence artı olarak baya beklersiniz, ama yinede iyi olur heralde.
Hayatımda şu ana kadar elimden 11-12 kol geçmiştir. PS5,PS4,PS3 xbox çakma vs. Her kolla deneyim aldım. Benim kanaatimce siz çok fazla takıyorsunuz ve size öyle geliyor. Aslında yumuşaklık yok. Tabii ki bildiğin yer çekimi etkisiyle aşağı yukarı geliyorsa sorun var demektir.
Hayatımda şu ana kadar elimden 11-12 kol geçmiştir. PS5,PS4,PS3 xbox çakma vs. Her kolla deneyim aldım. Benim kanaatimce siz çok fazla takıyorsunuz ve size öyle geliyor. Aslında yumuşaklık yok. Tabii ki bildiğin yer çekimi etkisiyle aşağı yukarı geliyorsa sorun var demektir.