@Mirza Kaplan hocam ben de sizin gibi düşünüyorum bence de Xbox 360 iyi dualshock 4 aldıktan sonra paramı biriktirip ve Xbox 360 ı da almayı düşünüyorum resimden çok premium bir haz veriyormuş gibi gözüküyor
@Mirza Kaplan hocam Trendyol'da çok kötü yorumlar da var çok iyi de 174 tane 1 yıldızlı yorum var bir de bir tane yorumda Windows algılamıyor falan demiş.
Hocam farklı satıcılar var ama farklı satıcılardan gelen yorumlar. Bilemedim ya. Dualshock alıcağım zaten kesin kararım yanında da Xbox 360 almak istiyorum n11 linki var mıdır. Veya verdiğiniz linkten alsam çok kalitesiz bir şey gelir mi.
Edit: iade etmekten nefret ediyorum zaten köy gibi bir yerdeyim o yüzden zor oluyor
Hocam bilgisayarım için kullanmayı da düşünüyorum ama trendyoldaki yorumların hepsi çok kötü geldi. Yok bir tanesinin Xbox simgesi yok bir tanesinde ölü noktalar var fln. Daha iyi yorumlu olan bir link verebilir misiniz.
@Radagon hocam geldi mi kusura bakmayın rahatsız ediyorum merak ediyorum da ben de almak istiyorum geldiyse kör nokta testi yapar mısınız