300-400 TL'ye gamepad önerisi

hocam galiba bu replika işinde yüzde on dan alt ölü bölge bulunan bir replika yok
Emin değilim ama haftada max 10 saat fifa 23 oynayacağım için linktekilerden birini alacağım. Wireless olursa üsttekini ,bir tek wireless olayını düşünüyorum. Siz hangisini alacaksınız?

Emin değilim ama haftada max 10 saat fifa 23 oynayacağım için linktekilerden birini alacağım. Wireless olursa üsttekini ,bir tek wireless olayını düşünüyorum. Siz hangisini alacaksınız?
Hocam ben Xbox Series S kolunu ellemiştim direkt adapte olmuştum aynı zamanda PS 4 de analoglar pek iyi gelmedi ellerim birbirine karıştı. Hocam birde satıcıdan satıcıya fiyatlar ve ürünler değişiyor ve fotoğraftakiyle aynı olamayabiliyor. Hangisinde ölü bölge azsa onunkini alıcağım. Ama maalesef satıcılar ölü bölge oranını yazmıyor. Varsa da ölü bölge azdır efendim diye geçiniyor.

Aynen öyle, hepsi çakma olduğu için oranlar bence benzerdir, yakın tarihli yorumu yüzünden ve wireless için üstteki paylaştığım ds4 ü alacağım sanırım.Tutuş çok önemli dedğil eskiden ikisiylede çok oynadım ikisinide alışığım. Siz alırken banada link atar mısınız?

Hocam ben şunu almayı düşünüyorum
Pek emin de değilim ama 3 gün içinde daha az kör noktalı bulamazsam bunu almayı düşünüyorum. Zaten Steam az da olsa kör noktaları kapamayı becerir Monster Pusat gamepad de bile yüzde on kör nokta var sonuçta

Konu sahibi bu verdiğim linkten aldı

Benim attığım linkle görünüm harici fark yok benim fikrimce. Zaten fiyat bende görünüşten daha çok ağır basıyor.

Benim attığım linkle görünüm harici fark yok benim fikrimce. Zaten fiyat bende görünüşten daha çok ağır basıyor.
Bende de hocam ben onu indirim kuponuyla alacağım 360 TL ye indireceğim o yüzden onu alacağım zaten

Benim için önemli olan oynanış hocam

Kör noktadan çok korkuyorum sadece

Bende de hocam ben onu indirim kuponuyla alacağım 360 TL ye indireceğim o yüzden onu alacağım zaten

Benim için önemli olan oynanış hocam

Kör noktadan çok korkuyorum sadece
O kadar da kötü olmaz kör nokta isterse 20 olsun profesyonel değilseniz anlamazsınnız daha önce elimden en az 8-9 kol geçti eğer orijinal almayacaksanız en ucuzu en iyisidir. Hangi kuponla alıyorsunuz bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…