300-400 TL'ye gamepad önerisi

Hocam benim gamepadim geldi harika bir gamepad Minecraft ve Xbox game pass testi yaptım mükemmel çalışıyor telefonda bile.
Benimkide geldi wireless bağlayamıyorum ama tamamen benim sorunum video falan izlesem yaparım. Siz nasıl bağlanacağını biliyor musunuz? Kolda renk hariç hiç bir sıkıntı yok gözüm kapalı orijinalle ayıramam diyebilrim kalitesi muazzam 214 tl için.

Benimkide geldi wireless bağlayamıyorum ama tamamen benim sorunum video falan izlesem yaparım. Siz nasıl bağlanacağını biliyor musunuz? Kolda renk hariç hiç bir sıkıntı yok gözüm kapalı orijinalle ayıramam diyebilrim kalitesi muazzam 214 tl için.
Hocam ilk share ve PS butonuna basılı tutacaksınız hafif iki kere yanıp sönecek wirelles controller diye bluettoh listesinde gözükecek

Ben de sonra yues almayı düşünüyorum hocam güzel renk bulursam :D

Hocam ilk share ve PS butonuna basılı tutacaksınız hafif iki kere yanıp sönecek wirelles controller diye bluettoh listesinde gözükecek

Ben de sonra yues almayı düşünüyorum hocam güzel renk bulursam :D
Benim alacağım renk mükemmeldi tam alırken zam geldi bende mavi mor yeşil pembe bir şey aldım ama kalite mükemmel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı