300-500 TL kulaklık önerisi

Vallahi hocam bende önceki kulaklıklarımda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım fakat şimdi deneyimleyince korkmaya başladım acaba hepsinde var mı diye, dip ses bir süreden sonra kafayı patlatıyor, Gamepower macerası benim için bitmiştir vallahi hocam kulaklık için.



XPG ve Gamenote da hiç dip ses sorunu var mı hocam size de sormak isterim.
GamePower kulaklıkların çoğunda ya ses gelmeme ya da dip ses sorunu var zaten. Hatta direkt markanın kendisi ile olan ilişkinizi bitirin çünkü diğer kategorilerde de (bilgisayar ekipmanları, oyuncu ekipmanları vb.) iyi ürünler üretmiyorlar. Ama bazı istisnaları olup iyi olan ürünleri de var ama çok az. Bunlardan biri GamePower Calypso. GamePower'ın tek düzgün klavyesi.
 
Gamepower kulaklıkların çoğunda ya ses gelmeme ya da dip ses sorunu var zaten. Hatta direkt markanın kendisi ile olan ilişkinizi bitirin çünkü diğer kategorilerde de (bilgisayar ekipmanları, oyuncu ekipmanları vb.) İyi ürünler üretmiyorlar. Ama bazı istisnaları olup iyi olan ürünleri de var ama çok az. Bunlardan biri Gamepower Calypso. Gamepower'ın tek düzgün klavyesi.

Aslında iyi yorum yapanlara kandım diyebilirim hepsi iyi diyor bu sese nasıl katlanıyorlar anlamıyorum açıkçası yani aslında sesi güzel, mikrofonu bayağı iyi fakat dip ses her şeyi silip atıyor.
 

Geri
Yukarı