Monneau Decapat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 5 15 Haziran 2018 #1 Aslında aklımda şu klavyeler var aralarında önerdikleriniz var mı ? Corsair Strafe Mekanik Gaming Klavye-red Swich - n11.com Kingston Hyperx Alloy Elite Q-uk Mekanik Gaming Cherry Mx Red - n11.com Logıtech G810 Orion Spectrum Mekanik Gaming Klavye - n11.com Hyperx Alloy Fps Red Switch Gaming Mekanik Klavye ( Hx-kb1rd1-uk/ - n11.com Cooler Master Masterkeys Pro L Rgb Mekanik Oyuncu Klavyesi - Tr - n11.com SteelSeries Apex M750 TKL RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi-UK Fiyatı Logitech G413 Mekanik Oyun Klavyesi + Oyuncu Çanta Fiyatı
Aslında aklımda şu klavyeler var aralarında önerdikleriniz var mı ? Corsair Strafe Mekanik Gaming Klavye-red Swich - n11.com Kingston Hyperx Alloy Elite Q-uk Mekanik Gaming Cherry Mx Red - n11.com Logıtech G810 Orion Spectrum Mekanik Gaming Klavye - n11.com Hyperx Alloy Fps Red Switch Gaming Mekanik Klavye ( Hx-kb1rd1-uk/ - n11.com Cooler Master Masterkeys Pro L Rgb Mekanik Oyuncu Klavyesi - Tr - n11.com SteelSeries Apex M750 TKL RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi-UK Fiyatı Logitech G413 Mekanik Oyun Klavyesi + Oyuncu Çanta Fiyatı
ZKRN Kilopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 63 16 Haziran 2018 #2 Ben şahsen Hyperx Alloy FPS ya da Cooler Master Masterkeys Pro'yu tercih ederdim,ama sizin tercihiniz.
Ben şahsen Hyperx Alloy FPS ya da Cooler Master Masterkeys Pro'yu tercih ederdim,ama sizin tercihiniz.
Bungo Baggins Hectopat Katılım 26 Nisan 2018 Mesajlar 567 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Haziran 2018 #3 Hyperx Alloy Fps Red Switch kullanıyorum ve çok memnunum. Diğerleri konusunda yorum yapamayacağım.
Simeion Kilopat Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 48 Daha fazla Profil Kapağı 1523553118 16 Haziran 2018 #4 Kingston Hyperx Alloy Elite Q-uk Mekanik Gaming Cherry Mx Red - n11.com Almanı Tavsiye Ederim
Halo Dayı Kilopat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 609 16 Haziran 2018 #5 Logitech ve hyperXalınabilir.
Monneau Decapat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 5 16 Haziran 2018 #6 ZKRN dedi: Ben şahsen Hyperx Alloy FPS ya da Cooler Master Masterkeys Pro'yu tercih ederdim,ama sizin tercihiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler! Bungo Baggins dedi: Hyperx Alloy Fps Red Switch kullanıyorum ve çok memnunum. Diğerleri konusunda yorum yapamayacağım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim muhtemelen Elite olanı alırım hyperx almayı tercih edersem Simeion dedi: Kingston Hyperx Alloy Elite Q-uk Mekanik Gaming Cherry Mx Red - n11.com Almanı Tavsiye Ederim Genişletmek için tıkla... Aslında bütün setim(Klavye hariç) logitech o yüzden G810 u tercih edebilirim ama romer-g switchler dayanıksız diyorlar pek emin değilim.
ZKRN dedi: Ben şahsen Hyperx Alloy FPS ya da Cooler Master Masterkeys Pro'yu tercih ederdim,ama sizin tercihiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler! Bungo Baggins dedi: Hyperx Alloy Fps Red Switch kullanıyorum ve çok memnunum. Diğerleri konusunda yorum yapamayacağım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim muhtemelen Elite olanı alırım hyperx almayı tercih edersem Simeion dedi: Kingston Hyperx Alloy Elite Q-uk Mekanik Gaming Cherry Mx Red - n11.com Almanı Tavsiye Ederim Genişletmek için tıkla... Aslında bütün setim(Klavye hariç) logitech o yüzden G810 u tercih edebilirim ama romer-g switchler dayanıksız diyorlar pek emin değilim.
lighthouselounge Hectopat Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 447 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pilot 17 Haziran 2018 #7 HyperX Alloy FPS Blue Switch kullanıyorum. Gayet memnunnum. Tavsiye ederim. Şakır şakır yazmak gayet keyifli
HyperX Alloy FPS Blue Switch kullanıyorum. Gayet memnunnum. Tavsiye ederim. Şakır şakır yazmak gayet keyifli
O Orkun1414 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2016 Mesajlar 87 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2018 #8 Cooler master masterkeys pro l red switch kullanıyorum gayet memnunum. Cooler master’ı da bi düşün derim.
Cooler master masterkeys pro l red switch kullanıyorum gayet memnunum. Cooler master’ı da bi düşün derim.