300-600 TL'ye ses bombası tavsiyesi?

300-600 TL bandında ki modeller giriş seviye modellerdir. DIşarıda çok performans alamazsın, ev içinde iş yaparlar. JBL modellerinin dünya kadar farkı var, şekli, gücü, pili, ses kalitesi.... Deneyimleyip anlarsın bunları.
Dediğin fiyat az ama 2. el o aralıkta Sony srs-xb12 bulursan al derim. Bende 2 tane var ev için harikadır. Anker marka da bakabilirsin. Bende 50W olanı var ama ufak modelleri de ev için idealdir.
Jbl Go ve Clip modelleri de o bütçe aralığında tercih edilebilir, xiaomi marka da o fiyatta olur.
Tronsmart marka ürünleride iyidir. Tercih edebilirsin.
Ama dediğim gibi bunlar genelde ev içi kullanımda iyidir, dışarıda sesleri sönük kalır.
 
Fiyatı ne kadar artmış bunun ya? Ben bunun bi üst modeli olan T6 Mini'yi 159'a almıştım 2020'nin başında ve bu model de aldığımdan daha ucuzdu 120 lira falandı sanırsam. Gereğinden fazla artmış fiyatı bence. T6 Mini'den de aşırı memnunum. O yüzden kullandığım modelin üst modeli olan bunu tercihlerinize ekleyebilirsiniz bence @zeuswishing :

 
300-600 TL bandında ki modeller giriş seviye modellerdir. Dışarıda çok performans alamazsın, ev içinde iş yaparlar. JBL modellerinin dünya kadar farkı var, şekli, gücü, pili, ses kalitesi... Deneyimleyip anlarsın bunları.
Dediğin fiyat az ama 2. el o aralıkta Sony SRS-XB12 bulursan al derim. Bende 2 tane var ev için harikadır. Anker marka da bakabilirsin. Bende 50W olanı var ama ufak modelleri de ev için idealdir.
JBL GO ve clip modelleri de o bütçe aralığında tercih edilebilir, Xiaomi marka da o fiyatta olur.
Tronsmart marka ürünleride iyidir. Tercih edebilirsin.
Ama dediğim gibi bunlar genelde ev içi kullanımda iyidir, dışarıda sesleri sönük kalır.

Genellikle ev veya kapalı alan için istiyorum, nadiren dışarıda kullanırım. Taşınabilir, şarjı uzun giden ve sesi kaliteli olması benim için yeterli. JBL GO, Clip ve GO 2 LPX7 modelleri arasındaki farkları biliyor musunuz?
 
JBL Go 2 aralarından en iyisi. Şarjı biraz daha fazla ve su geçirmezliği var. Diğer özellikleri hemen hemen aynıdır.. Sadece Clip modelleri 1-2-3-4 diye gidiyor. Ben normal Clip ile kıyaslama yaptım. Clip 3 ve üzeri fiyat aralığınızı aşıyor.
 
JBL GO 2 aralarından en iyisi. Şarjı biraz daha fazla ve su geçirmezliği var. Diğer özellikleri hemen hemen aynıdır. Sadece Clip modelleri 1-2-3-4 diye gidiyor. Ben normal Clip ile kıyaslama yaptım. Clip 3 ve üzeri fiyat aralığınızı aşıyor.

GO2 IPX7, GO 3'den daha iyi dediniz değil mi şarj ve sus geçirmezliği için. Ses olarak hangisi daha iyi?
 

Geri
Yukarı