300 TL altı kablosuz klavye & mouse önerisi

SadeceBirOyuncu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6650 XT, i3 12100f, 16 GB Ram, 480 GB ssd
Meslek
Yazılım Mühendisliği öğreniyorum.
Başlıkta gerekli her şey yazılı, 300 TL altı kablosuz klavye & mouse önerisi var mıdır? Genellikle Gaming için kullanacağım.

2 hafta sonra bozulurlar bu fiyata alacağın klavye ve mouse.
2 hafta bile olsa yapıcak bir şey yok, elimde bu kadar para var.

100 Tlye aldığım kablolu klavye ve mouse hala çalışıyor hocam, sadece küçük arızaları var mesela.

Başlıkta gerekli her şey yazılı, 300 TL altı kablosuz klavye & mouse önerisi var mıdır? Genellikle Gaming için kullanacağım.

Oyun için böyle bir bütçedeki üründen iyi bir verim alamazsınız. Mevcut klavye ve farenizi kullanmaya devam edip bütçe arttırmaya çalışın derim.

Oyun için böyle bir bütçedeki üründen iyi bir verim alamazsınız. Mevcut klavye ve farenizi kullanmaya devam edip bütçe arttırmaya çalışın derim.
Mecvut klavye ve farem sıkıntı çıkarıyor, geçen derecelide mouse okunmayı bıraktı ve dönemedim.

Mecvut klavye ve farem sıkıntı çıkarıyor, geçen derecelide mouse okunmayı bıraktı ve dönemedim.

Bu bütçede alacağınız kablosuz fare ve klavyede de benzer bir durum yaşamanız olası. 1 ay kadar G300s kullanmış biriyim. Ne zaman hızlı bir hareket yapsam fare kafayı yiyordu.

Eğer kablolu fare ararsan şimdi aklıma gelen Performax xotran modeline bakabilirsin. Klavye tarafında verebileceğim bir öneri yok maalesef.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı